+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Operator Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.606 - € 3.149 p/m

Vacature in het kort

In deze rol werk je als Operator in de productie van Coatings. Je taken zijn het bedienen van apparatuur, het controleren van kwaliteit en het doen van eenvoudig onderhoud. Je werkt in dagdienst, maar soms zijn verschoven uren nodig. Het is belangrijk dat je veilig werkt en de werkplek netjes houdt. Je maakt deel uit van een groot en belangrijk bedrijf in de coatingindustrie, waar je met topklanten en experts werkt. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als operator ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van eenvoudige productiewerkzaamheden voor de fabricage van Coatings met behulp van de apparatuur in het productieproces. Je maakt gebruik van diverse eenvoudig te bedienen controle- en bedieningsapparatuur volgens de standaard operationele procedures en batchticket voorschriften. In geval van afwijkingen schakel je je leidinggevende of procesoperator in. Je hebt een sterk uitvoerende rol en werkt onder toezicht, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen werk. Je ontvangt mondelinge instructies, specificaties, werkvoorschriften en richtlijnen met betrekking tot kwaliteit en EH&S. Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: - Bedienen en bewaken van de apparatuur. - Uitvoeren van kwaliteitscontroles. - Verrichten van eenvoudig onderhoud. Specifieke verantwoordelijkheden/bevoegdheden EH&S: - Kennis hebben van de veiligheidsinstructies, SOP’s en EH&S-procedures voor de locatie en specifiek voor de werkplek. - Houden van een schone, veilige en opgeruimde werkplek volgens de richtlijnen en aanwijzingen. - Werken op een veilige manier en naleven van de richtlijnen en aanwijzingen, inclusief veilig rijden met een heftruck. - Verplicht gebruik maken van alle benodigde en ter beschikking gestelde beschermingsmiddelen. - Melden van onveilige situaties aan de leidinggevende.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Operator Coatings bij PPG in Tiel? We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die willen werken in de productieploeg. In deze rol werk je in dagdienst, maar flexibiliteit is vereist voor verschoven werktijden, zoals 07:30 tot 16:15 uur of 10:30 tot 19:15 uur. Het salaris varieert tussen de €2606 en €3149 bruto per maand. We verwachten dat je fulltime beschikbaar bent.

Wij vragen:

Vereisten: - Minimaal een LBO-diploma of 2 jaar relevante werkervaring. - Beschikbaarheid voor fulltime werk en bereidheid om verschoven uren te werken, zoals eerder aangegeven. - Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
- In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pré.

Waar ga je werken:

PPG Coatings is 's werelds grootste en meest toonaangevende coatingsbedrijf en ze bedienen ten opzichte van de concurrenten de meeste markten. Van auto's en straalvliegtuigen tot windturbinebladen en van zeeschepen en watertanks tot eengezinswoningen, de klanten vertrouwen op de coatings en specialistische materialen om hun producten en omgeving te beschermen en te verfraaien. Als lid van PPG's team krijg je te maken met klanten van wereldklasse, deskundigen uit de sector, geweldige collega's, en vooraanstaande technologie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in