+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Medewerker Inkomende Goederen Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Bij Nedcargo in Tiel zoeken we een Medewerker Inkomende Goederen. Je komt terecht in een energiek team dat samenwerkt om de beste logistieke dienstverlener te zijn. Onze werksfeer is prettig en er is ruimte voor plezier. We bieden meer dan alleen een goed salaris. Je krijgt de kans om te groeien en te leren door opleidingen. Ook kun je in ploegen werken voor een goede balans tussen werk en prive. Bij ons sta jij centraal. Plus, je auto parkeer je gratis en er is altijd koffie of thee. Kom jij ons team versterken? Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een dynamische baan bij Nedcargo in Tiel? Wij zoeken een Medewerker Inkomende Goederen die deel uitmaakt van ons energieke, hechte team. Jouw rol? Bijdragen aan onze missie om de meest duurzame, klantgestuurde logistieke dienstverlener te zijn. Onze werksfeer? Ongedwongen, met ruimte voor plezier en respect voor elkaar. Kom ons team versterken en draag bij aan onze visie. Kies voor progressie, kies voor Nedcargo.

Wij bieden:

Als Medewerker Inkomende Goederen bij Nedcargo in Tiel mag je rekenen op een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. En dat beperkt zich niet tot een bruto maandloon van minimaal €2500 voor een 40-urige werkweek. Het betekent namelijk ook dat je deel uitmaakt van een hecht team en dat er gedacht wordt aan jouw ontwikkeling door middel van opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast is er ook de flexibele mogelijkheid om in ploegen te werken en we hechten waarde aan een goede werk-privé balans. Je auto parkeer je gratis op het terrein en een kop koffie of thee staat altijd voor je klaar. Bij Nedcargo in Tiel sta jij als medewerker centraal. Hier stropen we de mouwen op, helpen we elkaar en gaan we voor het beste resultaat. Herken jij jezelf in dit plaatje? Dan is deze functie bij Nedcargo zeker iets voor jou!

Wij vragen:

Wil jij werken bij een dynamisch en groeiend logistiek bedrijf als Medewerker Inkomende Goederen bij Nedcargo in Tiel? Lees dan snel verder om te zien of je de juiste kandidaat bent! Voor deze fulltime functie van 40 uur per week heb jij: • Een MBO-diploma in logistiek of gerelateerd vakgebied • Minstens een jaar ervaring in een soortgelijke rol • Kwaliteiten als nauwkeurigheid en stressbestendigheid • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Als jij openstaat voor een nieuwe uitdaging en graag jouw kennis en ervaring wilt toepassen in een nieuwe werkomgeving, dan horen we graag van je!

Waar ga je werken:

Ben jij op zoek naar een dynamische functie in de logistiek? Start dan als Medewerker Inkomende Goederen bij Nedcargo in Tiel! We bieden een voltijd positie in een hecht team, waar jouw bijdrage echt een verschil maakt. Als Medewerker Inkomende Goederen begint jouw werkdag met de controle van de binnenkomende goederen. Je checkt of de leveringen overeenkomen met de orders en zorgt ervoor dat deze goederen veilig worden opgeslagen in ons magazijn. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor een vlekkeloos en geordend logistiek proces. Mis deze kans niet om deel uit te maken van ons energieke team. Pak deze uitdaging en solliciteer nu! Je bent slechts één klik verwijderd van een spannende carrière bij Nedcargo. Wachten heeft geen zin, jouw logistieke avontuur wacht op je!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in