+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Interim Senior Assistent Accountant Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 60 - € 70 p/u

Vacature in het kort

Wij, een toonaangevend accountantskantoor, biedt een unieke mix van de ambitie van een groot bedrijf en de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. In een dynamisch en ambitieus team, met focus op persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privebalans, krijg je de kans om je te ontplooien in de samenstelpraktijk. De rol omvat het zelfstandig opstellen van complexe jaarrekeningen en fungeren als vraagbaak, met een klantenportefeuille in het mkb. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever behoort tot de top 10 accountantskantoren in Nederland. Het kantoor stimuleert ondernemers en haar werknemers het maximale uit zichzelf te halen. Onze opdrachtgever voorziet de klanten tijdig van relevante cijfers en advies. Dit gebeurt op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving en is volledig toespitst op de situatie van de ondernemer. Met zijn vele gespecialiseerde medewerkers en vestigingen is het één van de grootste adviseurs- en accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf


Bedrijfscultuur

De ambitie van een groot kantoor én de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dit zijn twee kernbegrippen die onze opdrachtgever maakt tot een prettige werkgever. Dit vertaalt zich naar een werkomgeving waar er veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en een goede werk- en privébalans van haar werknemers. Jij komt terecht in een dynamisch en ambitieus team dat de persoonlijke betrokkenheid heel erg belangrijk vindt.

Onze opdrachtgever zoekt interim versterking voor de samenstelpraktijk. Iemand met aantoonbare ervaring op een samenstelpraktijk en in staat om zelfstandig de meest complexe jaarrekeningen samen te stellen. Dit houdt in dat je bekend bent met ingewikkelde bv structuren, het verrichten van consolidaties, het opstellen van de fiscale positie en het aanleveren van panklare dossiers inclusief adviespunten. Daarnaast vindt je het leuk om als vraagbaak te fungeren voor je collega`s. Onze opdrachtgever werkt met FDS en Audition (ervaring hiermee is een pré). Je klantenportefeuille bestaat uit het mkb. 


Functie eisen

- Minimaal vijf jaar ervaring op de samenstelpraktijk

- HBO geschoold

Competenties:

- Pro actief

- Zelfstandig

- Communicatief vaardig

De interim opdracht start z.s.m. met een uiterlijke startdatum van 1 juli. Het gaat om een inleenperiode van 6 maanden met optie tot verlenging. Je dient minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn. Het uurtarief is € 60 - € 70. 

Ben jij binnenkort beschikbaar en heb je interesse in deze of één van de andere openstaande interim opdrachten? Neem voor meer info contact op met Nico Nagelhout, Managing Consultant Finance bij Headhuntersteam Zwolle. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in