+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Interim Senior Assistent Accountant Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 55 - € 70 p/u

Vacature in het kort

Wij, een top accountantskantoor, zoekt een interim senior assistent accountant. Je werkt zelfstandig aan jaarrekeningen en fiscale zaken. Ervaring met specifieke software is niet nodig. Je komt in een team dat persoonlijke groei en een goede balans tussen werk en privé belangrijk vindt. Deze kans biedt een werkomgeving en de mogelijkheid om veel te leren. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever behoort tot de top 10 accountantskantoren in Nederland. Het kantoor stimuleert ondernemers en haar werknemers het maximale uit zichzelf te halen. Onze opdrachtgever voorziet de klanten tijdig van relevante cijfers en advies. Dit gebeurt op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving en is volledig toespitst op de situatie van de ondernemer. Met zijn vele gespecialiseerde medewerkers en vestigingen is het één van de grootste adviseurs- en accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf


Bedrijfscultuur

De ambitie van een groot kantoor én de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dit zijn twee kernbegrippen die onze opdrachtgever maakt tot een prettige werkgever. Dit vertaalt zich naar een werkomgeving waar er veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en een goede werk- en privébalans van haar werknemers. Jij komt terecht in een dynamisch en ambitieus team dat de persoonlijke betrokkenheid heel erg belangrijk vindt.

Onze opdrachtgever zoekt iemand die vanuit zelfstandigheid ondersteuning kan bieden aan de samenstelpraktijk in de rol van interim senior assistent accountant. We zoeken iemand die in staat is om vanuit zelfstandigheid jaarrekeningen samen te stellen + de fiscale positie. Bij voorkeur iemand die ervaring heeft met consolidaties en het ingewikkelde bv structuren. Onze opdrachtgever werkt met FDS, Audition en Afas, maar is ervaring met deze pakketten geen vereiste.


Functie eisen

We zoeken iemand die open staat voor een lange termijn samenwerking. Concreet betekent dit starten per juni/juli en starten met een periode van 6 maanden (met optie tot verlenging). Je dient minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn. Het uurtarief is afhankelijk van je ervaring en mate van zelfstandigheid, maar varieert tussen de € 55 en € 70. 

Headhuntersteam heeft meerdere vergelijkbare opdrachten op dit niveau open staan in Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Neem voor meer info contact op met Nico Nagelhout voor meer informatie over de andere openstaande opdrachten. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in