+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Engineer Compressoren Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Engineer bij ons bedrijf ben je de bedenker en maker van unieke projecten die helpen de wereld groener te maken. Je werkt aan speciale installaties die CO2 omzetten in schone energie, vaak voor de scheepvaart en industrie. Je maakt tekeningen en berekeningen, en ziet jouw ontwerpen tot leven komen in onze werkplaats. We bieden een goed salaris, veel kansen om te leren en te groeien, en een werkomgeving waar plezier belangrijk is. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Engineer ben jij bij dit gezellige en hard groeiende bedrijf de architect en onwikkelaar achter spraakmakende (verduurzamings-)projecten. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk werktuigbouwkundige installaties, die bijvoorbeeld CO2 opslaan en deze omzetten in neutrale energie. Je ziet deze machines terug in bijvoorbeeld de scheepvaart & industrie en je werkt in deze rol veel samen met vooraanstaande bedrijven in de energiemarkt. De wens van de klant ga je omzetten in schetsen en technische tekeningen en dit doe je met behulp van 3D CAD software zoals Solidworks of Inventor. Je gaat berekeingen doen, bepaald specificaties en componenten. Vervolgens wordt alles in eigen beheer gebouwd en getest in de eigen werkplaats. Kortom: een allround engineerings-functie waarin jij van A tot Z betrokken bent bij het ontwerp van moderne systemen.

Baanaanbod

• Salaris tot 5500 euro per maand
• 25 vakantiedagen
• Premievrij pensioen
• Uitgebreide onboarding en training 'on the job'
• Volop ontwikkelingsmogelijkheden
• Een platte, prettige en informele organisatie waar 'plezier' een van de kernwaarden is

Functie-eisen

• Opleiding in de engineering zoals werktuigbouwkunde of automotive
• Kennis van tekenprogramma's zoals Solidworks of Inventor
• Je wilt meewerken aan maatwerk engineering, veelal richting duurzame projecten

Bedrijfsprofiel
Jij gaat werken bij een mooi technisch bedrijf waar ongeveer 30 mensen dagelijks werken aan de ontwikkeling van hoogwaardige tankinstallaties en compressoren, die je in de hele industrie en scheepvaart terugziet. Vaak betreft het verduurzamingsprojecten, tanks die CO2 opslaan bijvoorbeeld. Het bedrijf levert echt maatwerk oplossingen en bouwt alles in eigen beheer, waardoor jij de machines echt ziet ontstaan, van tekentafel tot prototype tot eindproduct. De sfeer is zeer prettig en informeel: er is ontzettend veel tijd voor plezier en leuke uitjes. Meer informatie of direct solliciteren? Wil jij eens kennismaken bij dit bedrijf om te zien of er een klik is? Solliciteer direct!Heb je nog vragen, of zoek je misschien een heel ander soort baan dan deze? Mail me dan vooral! Contactpersoon: Thomas KeijzerEmail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in