+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Procesoperator Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Balans

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 35 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.917 - € 3.524 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij dit bedrijf speel je een belangrijke rol in het maken van producten voor de levensmiddelenindustrie. Als Procesoperator werk je in een team dat harsen en coatings produceert. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt in het productieproces. Dit doe je in ploegendienst. Je werkt met verschillende apparaten en volgt duidelijke regels. Het bedrijf biedt een mooi salaris en extra geld voor werken in ploegendienst. Ook zijn er kansen om verder te groeien in je werk. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Het bedrijf draait overuren als Max Verstappen weer eens de nummer 1 is. Want dit bedrijf zorgt voor het gezicht van Max op het blikje Redbull, dat dagelijks door veel mensen wordt gedronken. Dus, wil jij alvast een tipje van de sluier weten, terwijl Nederland nog in spanning wacht op de de uitslag van de race? Ga dan als Procesoperator aan de slag op de productielocatie in Tiel!

De organisatie produceert dagelijks coatings en harsen volgens klanstspecificaties voor de levensmiddelenindustrie. Als procesoperator ben jij onderdeel van de afdeling Operations. De afdeling Operations ressorteert onder een operations manager, welke 5 supervisors resin aanstuurt. Een supervisor stuurt een ploeg aan met ca. 7 medewerkers. Binnen een ploeg zijn de volgende functies actief: process operator QC, process operator, operator, QC lab technician, logistiek operator. Er wordt gewerkt in 5-ploegendienst om de productie van harsen en coatings te realiseren.

Het productieproces van resins kenmerkt zich door exotherme processen welke plaatsvinden in 3 reactoren en 2 post reactoren. Monomeren en solvents worden vanuit opslagtanks doorgepompt naar tanks in de productieomgeving, waarna ze gedoseerd en gekeurd worden en eventuele additieven worden toegevoegd (handmatig of vanuit de controlekamer). Daarna worden de grondstoffen gedoseerd naar één van de reactoren waar ze verhit en gemengd worden onder een gelijkmatige dosering van peroxides , zodat deze gaan polymeriseren tot een kunsthars (acrylaat, water-based, epoxy harsen etc.). Het product komt vervolgens in een ketel waar wederom additieven worden toegevoegd, zodat het voldoet aan klantspecificaties. Na een laatste keuring wordt een deel van de kunsthars opgeslagen in tanks en gebruikt voor coatingproductie op locatie, de rest gaat rechtstreeks naar de klant middels tankwagens en / of verpakt in IBC’s of drums.

De Procesoperator voert hoofdzakelijk productiewerkzaamheden uit met behulp van apparatuur van het productieproces. Hij maakt daarbij gebruik van uiteenlopende te bedienen controle en productieapparatuur. Hij werkt volgens standaard operations procedures (SOP’s) en batchticket voorschriften. In afwijkende gevallen zorgt hij voor het terugbrengen naar gewenste situatie in samenspraak met de Supervisor Resin of Procesoperator/QC. Hij heeft een sterk uitvoerende rol. Hij werkt onder toezicht en is verantwoordelijk voor zijn eigen werk. Er zijn hem (mondelinge) instructies, specificaties, werkvoorschriften en voorschriften met betrekking tot kwaliteit en EH&S gegeven.

Wat neem je mee?

  • Minimaal een MBO opleiding;
  • Een vapro B diploma;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • En, last but not least; een goed en gezellig humeur!

Wat krijg je?

  • Een salaris tussen de €2917 - 3524;
  • Een ploegentoeslag van 29,5%
  • Een prachtig bedrijf, waar doorgroeimogelijkheden zijn!

Heb jij nog vragen over de vacature, neem dan even contact met mij op met Lonneke van der Vossen op telefoonnummer 088-8900837 of 06-20881175. Bellen is sneller, maar appen of mailen kan ook;

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in