+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Junior Operator Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Kom werken in de foodindustrie bij een familiebedrijf dat smaakstoffen en kruiden maakt. Je gaat aan de slag in een hecht team waar je elke week uitbetaald krijgt. Je werk is belangrijk, want je zorgt ervoor dat producten goed verpakt en klaargemaakt worden. Er is ruimte voor jouw ideeën en je helpt mee het bedrijf beter te maken. Je werkt met machines, dus technisch inzicht is handig. Dit is een kans om te groeien in je werk! Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een nieuwe stap maken in de productie bij een voedselfabrikant? Vind jij het leuk om de werkvloer netjes en overzichtelijk te houden? Ben je bekend met de HACCP, BRC en al ervaring gehad in de productie omgeving? Dan ben jij de topper die wij zoeken!

Wat bieden wij jou
  • Veelzijdige functie in de foodindustrie
  • Elke week uitbetaald krijgen, top toch?!
  • Werken in een hecht en loyaal teamverband
  • Ruimte voor verbeteringen
  • Werkweek van 40 uur
  • Gevestigd in Tiel
Wie ben jij

Je vindt het leuk om in de foodindustrie te werken. Je bent geordend en je vindt het fijn dat het geordend is op de werkafdeling. Daarnaast ben jij flexibel en vind je het niet erg om bij te springen in drukke periodes. Jij staat klaar om het team te ondersteunen! Jij bent klantgericht, want je werkt aan het product wat uiteindelijk geleverd wordt aan de consument. Jij werkt nauwkeurig en werkt zorgvuldig met de machines. Wanneer je met machines werkt, is technisch inzicht erg fijn! Jij weet als operator hoe je de machine moet bedienen, ook wanneer er problemen zijn weet jij dit tijdig op te vangen en indien nodig je collega's informeert.

  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je beheerst de Engelse taal
  • Je bent kwaliteitsgericht.
Wat ga je doen

Je komt te werken op de afzakkerij of mengerij van het bedrijf. Dit houdt in dat je op een afdeling komt te werken waar je vooral bezig bent met het controleren van hygiëne en op de apparatuur.

Afzakkerij: Je bent verantwoordelijk voor het verpakkingsmateriaal, dit controleer je op de juistheid volgens de specificaties. Tijdens de werkzaamheden zorg je ervoor dat de etiketten op de juiste manier wordt geplakt. Als operator ben je bezig om de producten op de juiste manier op te bergen, je zorgt ervoor dat de pallets op de juiste plek terecht komt. Je doet dit conform de regels. Daarnaast ben je niet alleen bezig met het controleren, maar heb je ook de taak om een monsterafname te maken voor QA lab. Jij bent verantwoordelijk voor de lopende productie en ondersteunt het team op de productie afdeling.

Mengerij: Op de mengerij ben je bezig op de grondstoffen op de juiste hoeveelheid af te wegen. Dit moet volgens het recept zodat de grondstoffen in de menger terecht komt. Hierbij moet je de grondstoffen met de juiste labels op de verpakking plakken. Ook hierbij ben je verantwoordelijk voor het reinigen van de machines, want de productie gaat door! De volgende productie batch moet gemaakt worden. Jij bent als operator verantwoordelijk voor de mengerij.

Waar ga je werken

Je komt te werken in een groot voedselfabrikant die smaakstoffen en kruiden produceert. Het is een familiebedrijf. Ze dragen bij aan duurzaamheid. Je komt te werken in een hecht en loyaal team. Jij neemt deel aan de verbeteringen van dit bedrijf, want daarnaast groei jij zelf ook mee!

Sollicitatie

Is deze functie als operator wat voor jou? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen? Wij hebben de antwoorden! Geef ons een belletje, vinden we gezellig! #mkb

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in