+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Medewerker Groenvoorziening Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

HoveniersVacature

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 2.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Het bedrijf

Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker groenvoorziening voor een dynamisch loon- en verhuurbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden en projecten, zowel voor bedrijven als particulieren. We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en altijd streeft naar resultaat.

Gelegen in het centraal gelegen Cothen in Nederland, voeren ze projecten uit van Roosendaal tot aan Roermond en van Nijmegen tot aan Tilburg. Als medewerker groenvoorziening krijg je de kans om op verschillende locaties te werken en je vaardigheden volledig in te zetten.

De baan

Als medewerker groenvoorziening vervul je een essentiële rol binnen het team. Je hebt deels de verantwoordelijkheid voor uiteenlopende groenwerkzaamheden op verschillende projecten. Hoewel ervaring geen vereiste is, wordt basiskennis van maaiskelters, bosmaaiers en zaagwerk op prijs gesteld. Je zult zowel langs het spoor als in de nabijheid ervan werken, waar je belast bent met maai- en snoeiwerkzaamheden. Daarnaast zul je ook zaagwerkzaamheden uitvoeren, wat zorgt voor de nodige variatie in je werk.

Functie eisen

Als enthousiaste teamspeler begrijp je dat samenwerking essentieel is om de beste resultaten te behalen. Je hecht waarde aan zorgvuldig en nauwkeurig werken om de kwaliteit en schoonheid van groenvoorzieningen te behouden. Daarnaast heb je een flexibele instelling en ben je niet gebonden aan een traditionele 8-tot-5 mentaliteit als het gaat om werktijden.

Voor deze functie is het bezit van een geldig VCA-certificaat vereist. Het hebben van een geldig rijbewijs (B) is een grote plus. Indien je geen rijbewijs hebt, bestaat er de mogelijkheid om met een collega mee te rijden. Je bent tevens bereid om aanvullende certificaten te behalen om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden.

Het werken in het weekend en ’s nachts vormt geen probleem voor jou, en natuurlijk ontvang je hiervoor een leuke toeslag.

Wij bieden

  • Een competitief salaris tussen €2100 en €2300 per maand, met groeimogelijkheden op basis van jouw ervaring;
  • Een stimulerende functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf;
  • Om te ontspannen en te genieten van een goede sfeer, organiseren wij regelmatig gezellige bedrijfsfeesten;
  • Je hebt de flexibiliteit om te kiezen tussen een parttime of fulltime baan, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften;
  • Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiedagen en een pensioenregeling;
  • Als waardering voor jouw flexibiliteit bij het werken in het weekend of ’s nachts, ontvang je een aantrekkelijke toeslag.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Lydian van Malestijn op telefoonnummer 0341-437033. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in