+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Monteur Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m
  • Auto v/d zaak, Tekenbonus

Vacatureomschrijving

Welkom bij Maintec, waar we jou niet slechts als een werknemer beschouwen, maar als een gewaardeerde collega in ons toegewijde Future Techforce team! Ons hoofddoel is om jouw technische carrière tot een waar succesverhaal te maken. Met onze volledige steun en ons sterke accent op jouw persoonlijke ontwikkeling, werken we samen aan een omgeving waarin jij je volledig op je gemak voelt. Jouw succes vormt de kern van ons streven en samen gaan we vooruit, want als jij floreert, doen wij dat ook. Ontdek snel wat Maintec nog meer in petto heeft voor jou.


Waar ga je werken?

Als nieuwe collega van de Future Techforce kom je in dienst bij Maintec en krijg je de kans om bij verschillende klanten van Maintec te werken. Hierdoor doe je veel ervaring op bij verschillende technische bedrijven. Maintec heeft een groot netwerk van technische bedrijven waar ze staan te springen om jou expertise en vaardigheden. Je komt te werken voor Maintec Eindhoven, een ervaren team met een groot netwerk binnen de technische sector. Mickel, Daphnie, Renata en Denzel staan iedere dag vol energie klaar voor alle collega's van de Future Techforce.


Wat ga je doen?

Als nieuwe collega van onze Future Techforce word je een onmisbare schakel. Je kunt aan de slag als elektromonteur, mechatronica monteur, lasser, servicemonteur, installatiemonteur of in een andere technisch uitvoerende functie. Jouw expertise en vaardigheden zullen bijdragen aan de succesvolle uitvoering van de werkzaamheden bij onze klanten. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de functie waar je in gaat werken en dit lichten we je graag toe in een persoonlijk gesprek.


Wat verwachten wij van jou?

Bij Maintec verwachten we dat je een passie hebt voor techniek en dat je altijd streeft naar het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk. Je hebt een technische opleiding op niveau 3 en/of relevante werkervaring in een technisch vakgebied. Daarnaast ben je leergierig en bereid om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.


Wat kun je van ons verwachten

Binnen ons Future Techforce team krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten voor onze klanten. Of je nu al uitblinkt in een specifiek vakgebied of juist graag wil groeien in een nieuwe richting, bij Maintec zorgen we ervoor dat jij de juiste uitdagingen krijgt die passen bij jouw ambities en interesses. Verder;

  • Om te beginnen een goed salaris, weten we dat technisch personeel schaars is en daarom willen we jou als nieuwe collega graag verwennen met een goed salaris en een startbonus om je te laten zien hoeveel we jou waarderen. Bij Maintec geloven we in een goede balans tussen werk en ontspanning, en daarom krijg je ook 25 vakantiedagen om te genieten van je welverdiende rust.
  • Geen zorgen over reiskosten, want die vergoeden we graag voor je. En als je de voorkeur geeft aan een auto van de zaak, is dat allemaal mogelijk, zelfs privé rijden behoort tot de mogelijkheden.
  • Persoonlijke ontwikkeling, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot jouw succes. Wij bieden jou volop mogelijkheden om je technische kennis verder uit te breiden en je talenten naar nieuwe level te tillen.
  • Natuurlijk fun, bij Maintec vinden we plezier in je werk ontzettend belangrijk, daarom organiseren we regelmatig gezellige borrels en uitjes voor ons team.
  • Gereedschap, wij verzorgen de gewenste gereedschappen en PBM’s.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in