+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Buitendienst Monteur Bliksembeveiliging Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Welkom in de wereld van de bliksembescherming bij Aardnet in Tilburg, waar jij de baas bent over jouw carrière! Ben jij loodgieter, stratenmaker, automonteur of tentenbouwer? Je krijgt de unieke mogelijkheid om je te ontwikkelen in één van de meest toffe onderdelen binnen de technische wereld. Je komt namelijk terecht bij dé specialist in bliksembeveiliging, waar jij gebouwen onder andere gaat voorzien van bliksemafleiders. Je haalt voldoening uit het inzetten van je technische vaardigheden. Word buitendienst monteur bliksembeveiliging! Je krijgt voor jouw baan een salaris van €2.900,00 tot € 3.500,00, opleidingen en cursussen, een werkbus en 24 vakantiedagen.

De uitdaging

Pak de kans om je technische achtergrond te benutten in een interessante rol als bliksembeveiliger en aardingsspecialist. Jij hebt grote interesse in technologie en kan jezelf uren verdiepen in installaties. En je bent volledig toegewijd aan deze nieuwe stap in jouw carrière. Je krijgt een goede scholing waardoor je met zelfvertrouwen op pad kunt naar onze klanten.

Het team

“Robbert Jan de Haan”: Het team waarmee je komt te werken is een relatief jong team van 18 mensen. Gezellige enthousiastelingen die graag werk van d’r werk maken. Jongens die het niet erg vinden om de mauwen op te stropen, maar ook veel lol hebben samen. Hier worden vriendschappen voor het leven gemaakt.

5 redenen om deze kans aan te grijpen

      Kansen voor professionele groei: onze branche groeit gestaag en biedt constante uitdagingen en kansen voor jou als collega.

•      Technische ervaring: we verwelkomen talent uit verschillende technische stromingen. Jouw eerdere ervaring is een waardevolle troef die we graag benutten; je hoeft dus nog geen ervaring te hebben binnen bliksembeveiliging.

•      Klantgericht werk: de glimlach van tevreden klanten is de ultieme beloning voor je inzet.

•      Technische uitdaging: bliksembeveiliging en aardingsspecialisatie behoren tot de meest geavanceerde en technisch uitdagende velden, en de vraag wordt steeds groter.

•      Opleiding en ontwikkeling: we investeren in jouw groei en zullen je voorzien van de nodige training en kennis om uit te blinken in je nieuwe rol.

Een kijkje in jouw toekomstige baan

Een typische werkdag als buitendienst monteur bliksembeveiliging bij Aardnet. Begint bij het instappen in jouw werkbus, daarmee ga je op pad naar de klanten. Soms vertrek je alleen en ook geregeld gezellig met een collega naast je. Eén ding is zeker: je weet precies wat jouw taken zijn, want elke dag bereid je je voor op wat de volgende dag gepland staat.

Bij aankomst op je eerste locatie begroet je de klant vriendelijk en stel je jezelf en je collega voor. Je legt uit wat je gaat doen. Misschien moet je het dak op om je vaardigheden en expertise toe te passen, of blijf je met beide benen stevig op de grond om aardingssystemen te installeren. De variatie in je werkzaamheden is leuk. Je hebt volledig vertrouwen in jouw eigen expertise, dankzij de grondige externe opleiding en training die je hebt gevolgd.

Je dag kan uit meerdere opdrachten bestaan, afhankelijk van de omvang en complexiteit. Tegen het einde van de middag keer je terug naar de thuisbasis in Tilburg. Daar maak je je Aardnet-bus weer klaar voor de volgende dag, zorgvuldig controleer je of alle benodigde materialen aan boord zijn. Je leest wat de planning morgen inhoudt en bent blij met het resultaat van deze dag.

Kort samengevat, jouw werkzaamheden:

·       Monteren en installeren van bliksemafleiders op het dak en aan de zijkanten van gebouwen.

·       Installeren van overspanningsbeveiligingssystemen om elektrische apparatuur te beschermen.

·       Regelmatig onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat het bliksembeveiligingssysteem goed functioneert.

·       Advies geven aan klanten en eigenaren van gebouwen over bliksembeveiliging.

·       Zorgen voor de veiligheid van zichzelf en anderen tijdens het werken op hoogte en in potentieel gevaarlijke omstandigheden.

·       Naleven van alle relevante bouwvoorschriften en veiligheidsnormen.



Gevraagd

Jouw kracht

Als buitendienst monteur bliksembeveiliging bij Aardnet Bliksembeveiligers in Tilburg, is het natuurlijk wel handig om de taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat je met plezier je werk kunt doen:

·       Je bent technisch onderlegd en hebt rijbewijs B

·       Je houdt van doorwerken

·       Je bent klantvriendelijk

·       Je hebt geen hoogtevrees

·       Je hebt een VCA-basis of bent bereid deze te behalen



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Jouw keuze (arbeidsvoorwaarden)

Als buitendienst monteur bliksembeveiliging bij Aardnet Bliksembeveiligers in Tilburg, vinden wij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. We zorgen goed voor onze collega’s en daarom krijg jij het volgende:

·       Uitstekend salaris van €2.900,00 tot € 3.500,00 passend bij jouw werkervaring

·       Opleidingen en cursussen en 24 vakantiedagen

·       Werkbus tot je beschikking

·       Zelfstandige functie met verantwoordelijkheid

·       Leuke werksfeer met vrijmibo's

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in