+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

MONTEUR / INBEDRIJFSTELLER Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.650 - € 3.900 p/m

Vacatureomschrijving

Je gaat dus wasstraten bouwen! Als montagemonteur ben jij het visitekaartje van Otto Christ AG en ben je verantwoordelijk voor het monteren en inbedrijfstellen van nieuwe installaties. Je gaat onder andere samen met je collega van nieuwe wasinstallaties monteren en inbedrijfstellen. Denk hierbij aan carwash, truckwash, trein – tram en metrowash installaties. De ene dag ben je bezig met een roll-over installatie bij het lokale tankstation, en de andere dag bouw je 5 weken lang een gehele wasstraat met alle fucnties die de klant ook maar wil. Ook ben je verantwoordelijk voor het afstellen en opleveren van de gebouwde wasinstallaties. Hier horen dus ook administratieve werkzaamheden bij, bestaande uit het invullen van de benodigde veiligheid en opleveringsdocumenten.  
Tevens ga je je bezighouden met het analyseren en oplossen van eventuele storingen aan de nieuw geïnstalleerde installatie. Dit kan betrekking hebben op het elektrotechnische vlak of het mechanische vlak. 



Gevraagd

Omdat je bezig bent met de gehele opbouw van een nieuwe installatie is het heel handig als je ervaring en/of affiniteit hebt met zowel mechanisch als elektrotechnisch werkzaamheden. Je bent er gek om op de beste service te verlenen en bent oplossingsgericht. Verder beschik je over commercieel inzicht, wellicht is er wel iets leuks om toe te voegen aan de installatie waar de klant nog niet aan heeft gedacht. Verder ben je een echte teamplayer met een  kwaliteits- en resultaatgerichte instelling.
Geen dag is hetzelfde dus is het belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Engels of Duits als tweede taal is een pre. Aangezien in het rol in de buitendienst betreft is het noodzakelijk dat je in bezit bent van je rijbewijs B.



Aanbod

Naast dat je al werkt aan de mooiste machines op het gebied van carwash, zijn er ook een aantal praktische zaken zoals salaris niet geheel onbelangrijk! Hieronder een klein overzicht: 

  • Je gaat werken in een van oorsprong Duits familiebedrijf.
  • Hele korte lijnen.
  • Een kwalitatief heel goed product.
  • Salaris tussen de €2650 en de €3900
  • Eigen bus
  • Zelfstandigheid en autonomie

Ben je net als de auto's in de rij bij de eindklanten van Christ Autowasinstallaties klaar om te gaan shinen? Reageer dan nu! 



Bedrijfsomschrijving

Als een middelgroot industrieel bedrijf is Otto Christ AG, met zijn talrijke dochterondernemingen, een van de toonaangevende fabrikanten van wassystemen voor voertuigen in Europa. Door creativiteit en innovatie dragen de circa 1400 medewerkers beslist bij aan hun succes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in