+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ambulante begeleider(ster) volwassenen Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Sensezorg

Gevraagd

  • 4 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Onder verantwoordelijkheid van de persoonlijk begeleider, het zelfstandig uitvoeren of organiseren van ondersteuning gerelateerde taken, welke binnen de kaders van het zorgplan zijn vastgesteld. Het doel is de cliënt hun kracht te laten hervinden waardoor de begeleiding uiteindelijk zal verminderen en in de beste gevallen zelfs niet meer nodig is.
De begeleider ambulante dienstverlening stimuleert, ondersteunt en waar nodig activeert het sociale netwerk in relatie tot de cliënt. Diensten aan cliënten worden in overleg ingepland.
De begeleider handelt volgens de gedragscode en protocollen van SenseZorg.

Werktijden:
De werktijden zijn flexibel in te plannen in overleg met de cliënt. Dit kan inhouden dat je in de avonden en weekenden ook moet werken.

Wat verwachten wij?
De begeleider ambulante dienstverlening is bekend met en herkent cultuuraspecten die relevant zijn voor het leven van de cliënt en weet hier ook naar te handelen. Ontwikkelingen in het vakgebied worden bijgehouden.

Gevraagd

Competenties:
Eisen worden gesteld aan geduld en doorzettingsvermogen. Doorzettingsvermogen bij het motiveren en stimuleren van cliënten in zelfredzaamheid. Daarnaast is gevoel voor systematiek en ordelijkheid vereist bij het opstellen en bewaken van het zorgplan. Integriteit en betrouwbaarheid is vereist kijkend naar het verwerken van persoonlijke gegevens van cliënten. Eisen worden gesteld aan voorkomen en gedrag bij de omgang met cliënten. Oplettendheid is vereist bij het verrichten van begeleidende werkzaamheden en het coördineren van de ondersteuning rondom cliënten. Oplettendheid is nodig bij het observeren van cliënten, het signaleren van gezondheidsproblemen en het beoordelen hiervan. Verder ben je flexibel en beschik je over empathisch vermogen.

Vaardigheden:
De begeleider ambulante dienstverlening beschikt over goede sociale vaardigheden als tact, inlevingsvermogen, overtuigingskracht, actief luisteren, omgaan met conflicten, het bieden van veiligheid, de authenticiteit van de cliënt in zijn leefsituatie tot zijn recht laten komen en het omgaan met de afhankelijkheid van de cliënt. Heeft zelfbeheersing, kan feedback geven en ontvangen, bouwt een vertrouwensrelatie op en toont doorzettingsvermogen t.b.v. het begeleiden, motiveren, stimuleren en het confronteren van cliënten. De begeleider ambulante dienstverlening kan omgaan met een diversiteit van hulpverleners en is in staat om afstemming te realiseren tussen de interne en externe verschillende hulpverleners en sectoren.
De begeleider ambulante dienstverlening beschikt over het juiste niveau van schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid welke nodig is voor het schrijven van overdrachten en verslagen. Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is vereist voor het geven van voorlichting aan cliënten, het begeleiden van cliënten en het onderhouden van contacten met hun netwerk, externe instanties, teamcollega's en andere disciplines.
Tot slot beschik je over een diploma richting zorg en welzijn op mbo-niveau 3. Het hebben van een auto is een pre.

Aanbod

Wat bieden wij?
Een dienstverband waarbij de uren in overleg gaan, voor de duur van 12 maanden met de intentie dit te verlengen. Start aanvang contract in overleg.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg, inschaling vindt plaats in FWG 40. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering.
Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, sportfaciliteiten en een werkgeversbijdrage voor het pensioenfonds PFZW.

Informatie en solliciteren:
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen door te bellen 013-2040958.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in ons hoofdkantoor aan de Kapitein Hatterasstraat 18, 5015 BB te Tilburg.

Solliciteren naar email adres via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.

Uren

4 - 36 uur
Aantal uren zijn in overleg

Salaris

Salaris volgens GGZ CAO in overleg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in