+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Monteur Utiliteit Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Agristo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.920 - € 3.699 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Het draaiende houden van alle utility-installaties. Dat is de uitdaging die Agristo jou biedt als Monteur Utiliteit in Tilburg. Wil jij meegroeien met een ambitieuze en groeiende organisatie, waar je veel mogelijkheden krijgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Bekijk dan snel de vacature hieronder.
Wat ga je doen
  • Als Monteur Utiliteit ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en preventief onderhoud aan de installaties op het gebied van stoom, koeling, waterbehandeling en luchtbehandeling/klimaatbeheersing. Jouw dag begint met de inspectieronde waarbij je controles en onderhoud uitvoert. Jij bekijkt in Ultimo wat de klussen inhouden en voert deze vervolgens uit. Je maakt je ronde langs alle utilitie-installaties en voert hiervoor de dagelijkse controles uit.
  • Jij staat dagelijks in contact met de teamleider en informeert hem over de belangrijkste zaken. Merk je een storing op tijdens je controlerondes? Dan bekijk jij of je dit zelf kunt oplossen of dat je een melding moet maken in Ultimo. Ook kan je worden aangehaakt bij diverse projecten. Denk aan het vrieshuis, koelinstallatie of perslucht. Samen met het team kijken jullie welke onderdelen er nodig zijn en leveren jullie de technische kennis.
  • Daarnaast begeleid je de buitenfirma’s die we hebben op het gebied van utiliteit. Dit zijn firma’s voor airco, hekwerken en koelcompressoren. Jij haalt hen op bij de receptie en begeleid hen verder. Ook deel je jouw technische bevindingen met hen. Samen professionaliseren wij de technische dienst met als doel de maximale uptime uit onze installaties te halen en het werk beter en gemakkelijker te maken.
Jouw team
Je komt te werken in een team van gedreven monteurs. Jullie staan voor elkaar klaar en helpen elkaar bij het oplossen van problemen. Teambuilding staat bij jullie centraal. Wij hebben een dynamische werkomgeving waar we heel open en laagdrempelig naar elkaar zijn. De Teamleider TD is jouw leidinggevende.
Er heerst een informele sfeer bij Agristo. Wij zijn een sociaal, mensgericht bedrijf. Zo zijn wij altijd geïnteresseerd in onze medewerkers en streven we ernaar om af en toe eens een praatje te maken, ook tijdens een drukke werkdag.


Gevraagd

Wat verwachten we van jou
Buiten jouw motivatie om jezelf net zo snel te ontwikkelen als Agristo zijn wij ook écht op zoek naar iemand die de problematiek wil doorgronden. Door jouw analytische vaardigheden weet jij snel tot de oorzaak van een storing te komen. Daarmee zorg jij dat onze aardappelproducten ‘Potatolicious’ zijn en blijven.
Daarnaast vragen wij:
  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding bij voorkeur op E-gebied of een opleiding in het verlengde hiervan zoals meet – en regeltechniek;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving;
  • Kennis van M&R en PLC is een pré.


Aanbod

Wat krijg je ervoor terug
Sluit je aan als ‘Potatoholic for life’. Dat betekent een loopbaan waarin je jezelf blijft ontwikkelen. Zo krijg je de mogelijkheid om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te volgen.
Daarnaast ben je onderdeel van een organisatie die blijft innoveren. De beste machines, altijd top onderhouden. Dat mag je verwachten op de afdeling Utilities & Facilities. Veiligheid staat voorop net zoals efficiënt (samen)werken. En dat die innovatie direct van toegevoegde waarde is voor jouw ontwikkeling spreekt voor zich. Want jij bent altijd als eerste aan het werk met de nieuwste technieken. Dat maakt jou een vooruitlopend vakspecialist.
Verder bieden wij:
  • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een functie voor minimaal 36 uur per week en maximaal 40 uur per week.
  • 25 vakantiedagen + 9,5 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 4,25 %;
  • Leuke extra’s waaronder leuke bedrijfsuitjes, een heerlijke barbecue, veel team building en een familie dag!
Deze vacature vullen wij zelf in of we werken samen met onze preferred suppliers. Wij nemen geen cv’s of interesse van andere bureaus in behandeling. Wilt u ons alstublieft ook niet ongevraagd mailen of bellen? Dank daarvoor.

Uren

40 uur
36 is mogelijk

Salaris

€ 2.920 - € 3.699 p/m
Eindjaarsuitkering van 4.25%
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in