+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Stagiair HBO (32-40 uur) - Tijdelijke Verkeersmaatregelen Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vevon

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Wil je graag meer ervaring opdoen op een te gekke stageplek? Dan ben jij misschien wel de stagiair die wij zoeken voor in de verkeerstechniek!

Leer de verkeerswereld kennen
Als stagiair ontdek je op een leerzame én praktische manier wat het werken bij een verkeersspecialist inhoudt. We zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk aspecten van ons vak te zien krijgt en daarbij zoveel mogelijk zelf ook kunt uitvoeren. Zo draai je mee in projecten, waarbij je vaak zowel de kant van de projectbegeleiding als die van de uitvoering leert kennen.

Je stageopdracht
Naast je werkzaamheden krijg je natuurlijk ook de ruimte om je stageopdracht uit te voeren. Ook bekijken we samen met jou op welke manier het werk bij Vevon optimaal kan aansluiten op jouw opdracht en ontwikkelbehoefte. Zo ga je altijd aan de slag met een onderwerp waarin jouw kwaliteiten en interesses het beste naar voren komen.

Jij wil de beste worden
Als ondernemende HBO-student wil jij, net als wij, de beste worden in je vakgebied. Daar hoort een ambitieuze instelling bij. Een instelling die verder wordt gekenmerkt door gedrevenheid, creativiteit en passie. Bij ons leer je het vak van ervaren collega’s binnen een jong en hecht team. Een plek waarin je je ongetwijfeld snel thuis zult voelen én waarin je je optimaal kunt ontwikkelen.


Gevraagd

Wij vragen:
  • Een HBO-student Verkeerskunde, Verkeer & Logistiek, Civiele Techniek of gelijksoortige opleiding.
Jij bent:
  • Accuraat
  • Creatief
  • Communicatief sterk
  • Planmatig en organisatorisch sterk
  • Proactief


Aanbod

Wij bieden:
Een aantrekkelijke stagevergoeding. Ook niet onbelangrijk: je komt te werken in een informele en plezierige werkomgeving, met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een echt no-nonsense bedrijf, waarbij de deuren altijd open staan.

Voor welke vestiging ga jij werken?
  • Tilburg
Bedrijfsinformatie
Sinds 1999 is Vevon BV specialist in het aanbrengen van tijdelijke verkeersvoorzieningen bij wegwerkzaamheden, bij evenementen en in geval van verkeerskundige calamiteiten. Voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.
Daarnaast maken wij sinds medio 2021 onderdeel uit van de Ramudden global ’s werelds grootste speler op het gebied van verkeersvoorzieningen.
Ramudden Global is ontstaan door een combinatie van 4 leidende bedrijven binnen deze branche: Ramudden (Zweden, Noorwegen, Finland, Estland en Canada), Chevron TVM (Verenigd Koninkrijk), AVS (Denemarken, Duitsland en Letland) en Fero (België/Nederland).
De veiligheid van de weggebruiker en de wegwerker staat bij de uitvoering van onze werkzaamheden altijd voorop. Vanaf de initiatieffase adviseren wij de opdrachtgever, werken wij complete verkeersplannen uit en vervolgens plaatsen en onderhouden wij de tijdelijke verkeersvoorzieningen. Bij het opstellen van de verkeersplannen proberen wij een optimale doorstroming van het verkeer te bereiken waardoor het ongemak voor de weggebruiker tot een minimum wordt beperkt.
Vanuit onze vestigingen in Tilburg (tevens hoofdkantoor), Alphen aan den Rijn, Goes, Velddriel en Wessem worden onze werkzaamheden geïnitieerd, gecoördineerd en gerealiseerd. Het werkgebied is door geheel Nederland.

Sollicitatieprocedure
Wil jij meer weten over de functie? Contact ons gerust! Vind jij dat deze vacature bij je past? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in