+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Ontwerper werktuigbouwkundige installaties Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.855 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Het bedrijf waar je komt te werken is overtuigd van een duurzame toekomst en ze zijn hier continue mee bezig om deze utopie te volbrengen! Ze bestaan ondertussen alweer ruim 20 jaar en door hun steentje bij te dragen aan een gezonde en betaalbare woon-/werkomgeving proberen ze hun missie te bereiken. 

Een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid helpt hen met het bouwen aan een toekomst waar iedereen energie van krijgt en waar gebouwen energie geven in plaats van kosten. Ze staan in de markt bekend om hun out of the box oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers door het hele land!Het bedrijf waar je komt te werken is overtuigd van een duurzame toekomst en ze zijn hier continue mee bezig om deze utopie te volbrengen! Ze bestaan ondertussen alweer ruim 20 jaar en door hun steentje bij te dragen aan een gezonde en betaalbare woon-/werkomgeving proberen ze hun missie te bereiken. 

Een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid helpt hen met het bouwen aan een toekomst waar iedereen energie van krijgt en waar gebouwen energie geven in plaats van kosten. Ze staan in de markt bekend om hun out of the box oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers door het hele land!


In de rol van ontwerper werktuigbouwkundige installaties, ben je in de voorfase al betrokken bij het project. Tijdens het bezoek aan een nieuwe klant inventariseer je de mogelijkheden en toets je de wensen van de opdrachtgever om deze vervolgens goed te kunnen vertalen in een ontwerp. In de ideale situatie ben je betrokken vanaf het voorontwerp tot aan de oplevering van de installatie.
Als ontwerper werktuigbouwkundige installaties ben je mede verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitwerken, berekenen en tekenen van verschillende werktuigbouwkundige installaties. zoals; verwarmingsinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, koelinstallaties en sanitaire installaties.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een technisch ontwerp binnen de financiële randvoorwaarden. Het uitvoeren van berekeningen waaronder transmissie en koellasberekening. Het maken van calculaties en het ondersteunen van tekenaars/modelleurs bij het uitwerken van het ontwerp. Kortom binnen deze super veelzijdige functie bezoek jij regelmatig opdrachtgevers en verzorg je de aanbestedingen en ben je nauw betrokken bij het opleveren van de projecten.

De afdeling waar je komt te werken richt zich op maatschappelijke en commerciële vastgoedeigenaren en bestaat uit meerdere disciplines.



Gevraagd

  • Bij voorkeur mbo+/ hbo werk-/denkniveau in de richting van installatietechniek of werktuigbouwkunde; 
  • Affiniteit met duurzame energie, technieken en innovaties;
  • Kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken; 
  • Een analytische blik op zaken; 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een toegankelijke persoonlijkheid;
  • Niet geheel onbelangrijk maar in het bezit van een geldig rijbewijs.


Aanbod

  • Je zal onderdeel gaan uitmaken van een informele, missie gedreven organisatie waar duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staat; 
  • Een salaris tussen de €2.700 - €3.855,- bruto per maand, dit is sterk afhankelijk van o.a. relevante kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt;
  • Een laptop, telefoon van de zaak; 
  • Een sleutelpositie binnen een projectenomgeving;
  • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden; 
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en toegang tot een online academy;

Ben jij de ontwerper werktuigbouwkundige installaties/ junior adviseur die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 307 22 982. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in