+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Sr. Operator Productie 5-ploegen Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Agristo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.653 - € 3.255 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Op onze geautomatiseerde, state of the art productielijnen met de nieuwste technologieën, maken wij de lekkerste frietjes voor de mooiste klanten! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare collega met een gezonde dosis humor voor de functie van Procesoperator Productie.
__________________________________________________
Wat ga je doen?
__________________________________________________
Als Procesoperator Productie laat je één van onze grote friet-productielijnen zo optimaal mogelijk draaien! Samen met een Ploegchef Productie coördineer en controleer je tijdens je dienst de dagplanning en zorg je dat de productie verloopt volgens de kwaliteits- en rendementseisen. Als er kleine technische storingen zijn dan los je die zelfstandig op. Meer complexe storingen zal je analyseren en daarover heb je overleg met de technische dienst. Door de proces- en kwaliteitscontroles die je uitvoert borg je ook de kwaliteit en kwantiteit. Verantwoordelijkheid nemen wordt verwacht van je maar je werkt hierin natuurlijk veel samen met je ploegchef en collega’s van diverse afdelingen. Wij zorgen voor een goed inwerkprogramma!
Er heerst een informele sfeer bij Agristo. Wij zijn een sociaal, mensgericht bedrijf. Zo zijn wij altijd geïnteresseerd in onze medewerkers en streven we ernaar om af en toe eens een praatje te maken, ook tijdens een drukke werkdag.

Gevraagd

__________________________________________________
Wat breng je mee?
__________________________________________________
Buiten jouw motivatie om jezelf net zo snel te ontwikkelen als Agristo, zijn wij ook écht op zoek naar iemand met een passie voor het werken in een productieomgeving, Heb jij ervaring met geautomatiseerde processen en ben jij die doorzetter die stressbestendig is en het overzicht kan bewaren? Dan is deze functie echt wat voor jou.
Natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat je als persoon matcht met ons en de organisatie. Daarom zien je we graag in een persoonlijk gesprek.
Daarnaast vragen wij:
  • Een afgeronde MBO-opleiding bij voorkeur mechanisch aangevuld met een VAPO;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een (food/technische) productieomgeving.


Aanbod

__________________________________________________
Wat krijg je ervoor terug?
__________________________________________________
Sluit je aan als ‘Potatoholic for life’. Dat betekent een loopbaan waarin je jezelf blijft ontwikkelen. Zo krijg je de mogelijkheid om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te volgen.
Daarnaast ben je onderdeel van een organisatie die blijft innoveren. De beste machines, altijd top onderhouden. En dat die innovatie direct van toegevoegde waarde is voor jouw ontwikkeling spreekt voor zich, want jij bent altijd als eerste aan het werk met de nieuwste technieken. Veiligheid staat voorop net zoals efficiënt (samen)werken.
Verder bieden wij:
  • Een marktconform salaris en een ploegentoeslag van 28%;
  • 22 vakantiedagen + 9 feestdagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 4,25 %;
  • Leuke extra’s waaronder leuke bedrijfsuitjes, een heerlijke barbecue, veel team building en een familie dag!
Meer weten of direct solliciteren?
Hebben we je enthousiast gemaakt voor de functie van Procesoperator Productie? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Lanny Buijs, Manager HR, via +31 135 780 700 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Wie zijn wij?
Agristo is een familieonderneming gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Deze vervoeren wij naar 130 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Wielsbeke (BE). Daarnaast zijn er nog 3 productievestigingen te Harelbeke (BE), Nazareth (BE) en Tilburg (NL). Om de grootte aan te duiden, in Tilburg maken we per dag 3 miljoen porties friet!
In Tilburg hebben wij naast onze productiemuren tevens een prachtig nieuw kantoorpand, waar wij de lekkerste frietjes maken. Dit gebeurt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, samen met 265 medewerkers.

Salaris

€ 2.653 - € 3.255 p/m
excl 28% ploegentoeslag
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in