+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Junior Calculator die aan begin van zijn loopbaan staat – Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij oog voor alle wensen en eisen van de klant? En ben je niet bang om advies te geven aan klanten en aan je collega’s? Weet je daarnaast oog voor detail te tonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bij de opdrachtgever verzorg je samen met je collega’s op het bedrijfsbureau de calculatie en werkvoorbereiding en ben je de schakel tussen de voorbereiding en uitvoering. Je bent van A tot en met Z betrokken bij de realisatie van onderhoudsprojecten. In je actieve en klantgerichte werkwijze ben je dagelijks bezig met werkmethoden en kostprijsberekeningen. Resultaatgericht samenwerken, berekenen en bespreken van scenario’s en meer-jarenonderhoudsbegrotingen zijn je op het lijf geschreven. Tot je takenpakket behoort het maken en opstellen van de technische en economische calculatie. Het adviseren en ondersteunen van de manager vastgoedonderhoud bij het beoordelen en aanpassen van samenwerkingsovereenkomsten en calculaties. Het uitvoeren van de inspectie (nulmeting) en de tussentijdse keuringen van de projecten. Tevens neem je deel aan de interne en externe projectevaluaties. 



Gevraagd

Je hebt een afgeronde MBO Bouwkunde en kennis van werkmaterialen en ondergronden, relevante software pakketten, logistieke processen en data-analyse. Kennis van arbo-,milieu- en veiligheidswetgeving. Je bent zowel kwaliteitsgericht als ontwikkelingsgericht. Je hebt oog voor detail en je beschikt over een goed analytische vermogen. 



Aanbod

De opdrachtgever biedt je naast een prettig werksfeer een goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever houdt van korte lijnen tussen de collega’s en er heerst een Brabantse gezelligheid. Sociaal en persoonlijke samenwerking staan hoog in het vaandel en gaan hand in hand met kwaliteit. Vanwege uitbreiding van de afdeling calculatie zijn is de opdrachtgever op zoek naar een junior calculator die aan begin van zijn loopbaan staat. Het gaat om onderhoudsprojecten variërend van 10.000 tot 1 miljoen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in