+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Junior Veldmedewerker Bodem Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.300 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Als Junior Veldmedewerker Bodem ben je een belangrijk deel van een team dat werkt aan een betere toekomst voor onze leefomgeving. Je gaat veel naar buiten en doet verschillende taken, zoals metingen en inspecties op verschillende plekken. Je werkt samen met ervaren mensen die je helpen groeien in je werk. Je draagt bij aan het verzamelen van belangrijke informatie en leert hoe je impact kunt maken. Dit is een kans om in een team te werken dat echt iets belangrijks doet. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Junior Veldmedewerker Bodem krijg je de kans om actief bij te dragen aan de vitale en duurzame leefomgeving van morgen. Met een afgeronde MBO-opleiding en een passie voor veldwerk in bodem, biedt deze rol een perfecte mix van buiten zijn, persoonlijke ontwikkeling en impactvol werk binnen een ambitieus team van professionals.


Wat ga je doen?

Als Junior Veldmedewerker Bodem bij een advies- en ingenieursbureau sta je aan de frontlinie van het veldwerk, waar elke dag anders is en waar je de kans krijgt om een directe impact te maken op het milieu en de leefomgeving. Jouw rol omvat een divers scala aan taken, variërend van het voorbereiden en uitvoeren van metingen en monsternames bodem tot het uitvoeren van inspectiewerkzaamheden op verschillende locaties, zoals stadscentra, chemische bedrijven, waterzuiveringen en landelijk gebied.

Als onderdeel van ons team werk je nauw samen met je collega’s om elk project tot een succes te maken. Vanaf de voorbereiding tot aan de uitvoering en verslaglegging, draag je bij aan de verzameling van nauwkeurige data en rapporteer je de resultaten aan onze adviseurs. In deze rol krijg je de kans om te leren van ervaren collega’s terwijl je wordt gecoacht en ondersteund in je professionele ontwikkeling.

Onze klanten, variërend van (semi-)overheidsinstellingen tot bedrijven en grote industriële opdrachtgevers, vertrouwen op ons voor duizenden metingen, monsternames en inspecties per jaar. Als Junior Veldmedewerker Bodem ben je een essentieel onderdeel van het team dat deze opdrachten uitvoert en draag je direct bij aan de realisatie van onze ambitie om toonaangevend te zijn op het gebied van water- en bodemonderzoek.

Binnen het team Veldwerk Bodem krijg je de mogelijkheid om te werken aan relevante projecten in jouw vakgebied en om jouw ideeën en oplossingen te integreren in onze ambitieuze doelstellingen voor een vitale en duurzame leefomgeving. Met circa 15 collega’s fulltime in de buitendienst en een kernteam ter ondersteuning, bieden we een stimulerende werkomgeving waarin jouw groei en bijdrage worden gewaardeerd en gestimuleerd.


Jouw werkzaamheden
  • Voorbereiden en uitvoeren van metingen en monsternames van bodem;
  • Uitvoeren van diverse inspectiewerkzaamheden op verschillende locaties, zoals stadscentra, chemische bedrijven, waterzuiveringsinstallaties en landelijk gebied;
  • Digitaal vastleggen van verzamelde data en rapporteren van resultaten aan adviseurs;
  • Samenwerken met collega’s bij het uitvoeren van monsternames, metingen en inspecties, van voorbereiding tot verslaglegging;
  • Coaching en leren van ervaren collega’s om vaardigheden te ontwikkelen in het begin van de functie;


Gevraagd

  • Een afgeronde relevante mbo opleiding;
  • Recente praktijkervaring, deze mag (mede) bestaan uit stage ervaring;
  • Je hebt affiniteit met bodem;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B of BE;
  • Je hebt een flexibele en leergierige houding;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);


Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in