+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Toezichthouder Omgevingswet Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als รฉรฉn van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als รฉรฉn van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.600 p/m

Vacature in het kort

Als Toezichthouder Omgevingswet zorg je ervoor dat bouwactiviteiten volgens de regels verlopen. Je doet inspecties, controleert vergunningen en zorgt dat veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je werkt veel samen met bouwbedrijven. Deze baan is heel gevarieerd en belangrijk voor een veilige en duurzame omgeving. Je helpt ook bij het maken van nieuw beleid. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als Toezichthouder Omgevingswet bewaak je de naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot bouwkundige activiteiten binnen de fysiek leefomgeving. Deze functie is erg afwisselend en omvat inspecties van bouwplaatsen, vergunningencontroles en het handhaven van diverse bouwvoorschriften. Communicatief sterk in je schoenen in deze functie is erg belangrijk omdat je veel schakelt met bouwbedrijven en andere stakeholders.


Wat ga je doen?

Als Toezichthouder Omgevingswet ben je verantwoordelijk voor het toezicht op naleving van alle beleid, wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, het omgevingsrecht en bijzondere wetgeving. Daar dat is slechts het begin van wat deze rol zo dynamisch en boeiend maakt!

In deze rol neem je de leiding over diverse handhavingsdossiers. Dit doe je vanaf de eerste melding tot de definitieve oplossing. Deze verantwoordelijkheid stelt je in staat om zelfstandig te opereren en proactief op te treden bij uitdagingen die zich voordoen. Je controleert hierbij niet alleen vergunning op hun rechtmatigheid, maar je gaat ook verder en zorgt ervoor dat alle maatregelen met betrekking tot veiligheid nauwlettend worden nageleefd.

Naast het uitvoeren van controles en het opleggen van eventuele maatregelen, ben je ook een belangrijke schakel bij het ontwikkelen van nieuw beleid op het gebied van veiligheid, het omgevingsrecht en bijzondere wetgeving. Je advies wordt gewaardeerd en heeft een directe impact op de manier waarop onze leefomgeving wordt vormgegeven en beschermd. Daarbij adviseer je ook op het gebeid van handhavingsprocessen en integrale benaderingen.

Kortom, deze rol biedt niet alleen kans om je expertise te laten zien, maar ook om bij te dragen aan een veiligere en duurzamere samenleving.


Jouw werkzaamheden
  • Toezicht houden op de naleving van alle beleid, wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid;
  • Controleren van vergunningen op het gebied van het omgevingsrecht en bijzondere wetgeving ongeacht de complexiteit;
  • Advies geven bij beleidsontwikkeling op het gebied van veiligheid en bijzondere wetgeving;
  • Controleren op maatregelen vanuit het veiligheidsdomein;
  • Corrigerend en/of sactionerend optreden bij het niet naleven van beleid, wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid en het omgevingsrecht;
  • Adviseren over integrale handhavingsprocessen


Gevraagd

  • MBO/ HBO afgeronde opleiding richting Bouwkunde;
  • Ervaring als bijvoorbeeld Toezichthouder is een prรฉ;
  • Kennis van het bouwbesluit en RO- regelgeving is een prรฉ;
  • Je bent verbaal en schriftelijk sterk en kent de โ€™taal van de bouwโ€™;
  • Minimaal 32 tot 36 uur per week beschikbaar;
  • In bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dรฉ werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door รฉcht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carriรจre Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze gemeentelijke instantie is actief in een prachtige omgeving. Deze bosrijke omgeving met diverse vennen is een ware parel in 't Groen. Deze gemeente werkt met plezier en het hart voor de verschillende dorpen. Daarbij hebben de medewerkers aandacht voor elkaar en houden ze elkaar scherp. Succes worden gevierd en het streven is om continu in te zetten op verbetering van het individu maar ook de gehele organisatie. Als medewerker, maar ook als persoon, maak je vanaf dag één deel uit van dit team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in