+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Calculator GWW vast dienstverband! – Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Grond, Weg en Waterbouw als de onmisbare rekenexpert binnen ons tenderteam. Jouw nauwkeurige kostprijsbegrotingen vormen de basis voor economisch verantwoorde projectinschrijvingen. Naast je scherpe blik, omarm je creativiteit en innovatie, en weet je deze ook in je berekeningen te integreren. Een rol vol uitdaging waarbij je offertes beheert, beoordeelt, en omzet naar werkbegrotingen, terwijl je de procedures en kwaliteitsnormen bewaakt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de accurate calculator die ik zoek voor de tenders van mijn opdrachtgever. En heb je passie voor Grond, Weg en Waterbouw? Dan ben ik op zoek naar jou!


Op basis van de door jou opgestelde kostprijsbegrotingen voor de projecten wordt een economisch verantwoorde aanbieding/inschrijving mogelijk gemaakt. Binnen het tenderteam ben jij scherp, maar zorg je ook voor creatieve oplossingen. Het inbrengen van innovatieve gedachtes en deze ook kunnen calculeren geeft je de nodige uitdagingen. Je bent verantwoordelijk voor offerteaanvragen en het opstellen van offertes. je beoordeelt en spiegelt offertes van leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor de administratieve omzetting van inschrijfbegrotingen naar werkbegrotingen. Je werkt conform procedures, het procuratie-en bevoegd hedenschema en het KAM-handboek. 



Gevraagd

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting civiele techniek. En enkele jaren ervaring als calculator GWW. Je hebt kennis en ervaring van UAV, UAV-GC en RAW. En affiniteit met het calculatieprogramma Infra Works en ERP pakketen. Je bent collegiaal en goed cijfermatig onderlegd. Je bent stressbestendig, zelfstandig, flexibel, besluitvaardig en weet het overzicht te bewaren. 



Aanbod

Het betreft een vast dienstverband met een marktconform salaris volgens de bouw & infra CAO. Je hebt een leaseauto, laptop en smarttelefoon en tevens zijn er goede doorgroeimogelijkheden. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Dit Brabantse familiebedrijf biedt totaaloplossingen op maat waarbij alle activiteiten naadloos op elkaar aansluiten. Slopen, saneren, asbestverwijdering, grondwerk, aanleggen van riolering, bestrating en asfalteren. Maar ook het bouw- en woonrijp maken van locaties en het uitvoeren van complexe reconstructies behoren tot de werkzaamheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in