+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Senior Projectleider (Tilburg, 32-40 uur) Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Erco

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom bij ERCO in Tilburg als senior projectleider in meet- en regeltechnische bekabeling en ervaar een werkomgeving waar kwaliteit, service, en een vleugje humor de sleutel tot succes zijn. Bij ERCO krijg je de kans om grote projecten te leiden met een eigen team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp, calculatie, en realisatie. Werk in een open, hartelijke sfeer en voel je gewaardeerd in een team dat echt op elkaar kan bouwen. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Je bent een ervaren projectleider (E of M&R) en je komt ’s morgens niet lekker je bed uit. Je mist uitdaging, een team waar je op kunt bouwen en je wil nu eens een project in handen hebben waar je echt mee thuis kunt komen. Je wil meer plezier in je werk, positieve energie en voelen dat je groeit in je vak. Hé psssst… die baan hebben wij bij ERCO in Tilburg!

Bij ERCO weten we echt waar we het over hebben binnen ons vakgebied
ERCO heeft na ruim 30 jaar echt een naam opgebouwd als specialist in meet- en regeltechnische bekabeling. We zijn letterlijk en figuurlijk de verbindende schakel in gebouw-gebonden installaties binnen de utiliteit. We gaan heel ver om te zorgen dat kwaliteit en service de hoge verwachtingen overtreffen, vandaar dat we zoeken naar een senior projectleider die de verantwoordelijkheid aankan voor grote projecten die bij ons op de kalender staan.

Serieus werk als projectleider bij ERCO hoeft niet altijd ernstig te zijn
Je bent projectleider, dus we hoeven jou echt niet uit te leggen wat de functie tot in detail inhoudt. Wat het echter anders maakt dan je huidige baan is dat wij de M&R bekabeling heel serieus nemen. Kwaliteit staat voorop, in de voorbereiding, de installatie en de oplevering. We werken daarbij heel gestructureerd met een strak projectplan en als projectleider ben je zeer betrokken bij de klant en regelmatig fysiek op het project aanwezig. Voor een groot project heb je de beschikking over een eigen projectteam met een ervaren werkvoorbereider en team aan vaklui waar je op kunt bouwen. De sfeer waarin we werken is open, hartelijk en met een goed gevoel voor humor. We weten echt wat we aan elkaar hebben en dat maakt dat we ‘s morgens fluitend aan het werk gaan.
In grote lijnen heb je de verantwoordelijkheid voor:
  • Het technisch ontwerp, de calculatie en de realisatie van het project
  • De financiële resultaten in het project, waarbij je ook een stuk van de analyse en nacalculatie doet (we willen het volgende keer nog beter doen en blijven leren)
  • Het aansturen van het projectteam en het monitoren van de voortgang: Fouten maak je altijd samen, die los je samen op met de focus op de klant.
  • Bij kleinere projecten heb je een bredere rol, maar dat spreekt voor zich.
Op kantoor werk je samen met je collega projectleider die jouw klankbord is en de manager projecten van wie je veel energie krijgt.


Gevraagd

Een senior projectleider bij ERCO is niet ‘alleen maar een vakspecialist’
We werken in een compact team, dus het gaat er zeker ook om wie je bent als mens. Je bent gedreven, gepassioneerd over je vak en kunt daarbij anderen stimuleren het maximale uit zichzelf te halen. Je communiceert net zo makkelijk met de klant als met een uitvoerder en bent daarbij helder en direct met behoud van de positieve sfeer.
Je kunt goed onderscheid maken tussen wat belangrijk lijkt en werkelijk belangrijk is: je houdt overzicht, kunt goed planmatig werken en bent alleen flexibel als de situatie daar echt om draait.

Verder heb je in ieder geval:
  • HBO denk- en werkniveau, het liefst onderbouwd met een bachelor-diploma in een relevante richting.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare positie als projectleider binnen de utiliteit met E en/of M&R specialisatie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je woont in de regio, want we werken veel op kantoor. (En op dit kantoor wil je ook heel graag werken, kijk maar eens op de site!)


Aanbod

We hebben dan ook wel echt iets te bieden aan onze nieuwe senior projectleider
Je kiest voor de baan, de uitdaging, het team en het gevoel om deel uit te maken van iets moois. Natuurlijk stellen we je niet teleur met onze arbeidsvoorwaarden:
  • Een goed salaris passend bij je ervaring en achtergrond
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Een telefoon, laptop en een zeer representatieve auto
  • Goede pensioenregeling
  • Ruimte voor studie en persoonlijke ontwikkeling
Oké, die functie past je als een jas, maar past ERCO in Tilburg ook echt bij jou?
Bij ERCO is ons motto: “We get (sh)it done!” en dat staat dan ook levensgroot op de muur boven onze lounge. Want ja, we hebben veel expertise en een heel sterk team, maar zeker zo belangrijk: de klanten zijn meer dan tevreden met ons omdat we het ook echt voor elkaar krijgen. We werken niet alleen in opdracht van de ‘eindklant’, maar ook voor andere technische partners in de branche. Wij geloven echt in samenwerking en het bundelen van expertise. Kijk maar eens op onze website voor meer informatie over onze filosofie, de projecten en de mensen die bij ERCO werken.

Bij de eerste regels wist je al: “Dit is mijn baan!”
Dan onderneem je actie, want zo ben je. Je kunt bellen met onze recruiter Stephan van der Sluijs op nummer 06 16856394 (WhatsApp mag ook). Hij kan je meer vertellen over de mensen en de mogelijkheden en hij gaat je vragen naar je cv. Die kun je vast mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Uren

40 uur
32-40 uur

Salaris

Je ontvangt een goed salaris passend bij je ervaring en achtergrond.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in