+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Stukadoor Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als stukadoor werk je aan het mooi maken van plafonds en muren. Je doet ook herstelwerk en zet lijsten en ornamenten. Ervaring is fijn, maar ook als je wilt leren, ben je welkom. Je gaat deel uitmaken van een team dat veel waarde hecht aan jouw groei en plezier in je werk. Je krijgt de kans om cursussen te volgen en spaart voor leuke dingen door te werken. Ook zijn er gezellige momenten met je collega's, zoals barbecues. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als stukadoor omvatten je taken onder andere plafond- en wandafwerking, het stukadoren van buitenmuren, het aanbrengen van lijsten of ornamenten en het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Of je nu al bekend bent met specialistische technieken of de ambitie hebt om ze te leren, interesse speelt een grote rol.


Ben jij het?

Je bent vertrouwd met de genoemde werkzaamheden en kunt zelfstandig aan de slag als ervaren stukadoor. Je vakmanschap is van hoog niveau, je werkt nauwkeurig en gedijt goed in een teamomgeving. Kwalitatief hoogwaardig werk leveren staat bij jou voorop en je communiceert prettig en respectvol met collega's, opdrachtgevers en bewoners. Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is noodzakelijk om gemakkelijk naar je werkplekken te kunnen reizen.


Wat wij bieden

Je wordt onderdeel van het meest dynamische schilders- en onderhoudsteam in Noord-Brabant. Verwacht een (start)salaris tussen €2.700,- en €3.300,- dat meegroeit met jouw expertise. Flexibele uitbetalingsfrequentie en een op maat gemaakte pensioensregeling behoren tot de mogelijkheden. Bij wederzijdse tevredenheid is een vast contract binnen handbereik. We bieden volop kansen voor jouw professionele ontwikkeling als stukadoor; meerdere keren per jaar kun je cursussen volgen om je vaardigheden uit te breiden. We houden regelmatig contact met je om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk blijft gaan. Bovendien spaar je bij elk gewerkt uur voor uitstapjes, cadeaus en gereedschap. Uiteraard ben je ook van harte welkom om bij te praten met al je collega's tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels.


Waar jij werkt

Al bijna een decennium lang revitaliseert ons team van vakmensen zowel binnen als buiten. We streven altijd naar een perfect resultaat en luisteren naar en adviseren onze klanten met de hoogste prioriteit. Als je jezelf ziet werken in dit team, neem dan zeker contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in