+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Data Privacy Officer Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 34 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

CZ zoekt een Data Privacy Officer die helpt om zorgvuldig met data om te gaan. Je werkt aan het waarborgen van privacy, integriteit en ethiek. Dit doe je door het ontwikkelen en implementeren van beleid en het zorgen voor naleving van wetten en regels. Je bent belangrijk voor het team en draagt bij aan de verbetering van de organisatie. Je neemt collega's mee in de digitale verandering en laat zien hoe belangrijk het is om goed met data om te gaan. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

CZ zet zich in om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Inzet van data en verdergaande digitalisering spelen daar een grote rol CZ beschikt over veel data en daar willen we netjes mee omgaan. Vind jij het leuk om jouw kennis over wetgeving, privacy, integriteit en ethiek in te zetten om Data Management van CZ naar een hoger niveau te brengen? Ben jij in staat om deze onderwerpen enthousiast en met vertrouwen over te brengen aan de organisatie? Dan is CZ op zoek naar jou als  Data Privacy Officer.

In deze functie loop je voorop om bij het gebruiken, inzien of verwerken van data altijd privacy, integriteit en ethiek te waarborgen. Samen met een netwerk van Privacy Officers werk je binnen CZ aan naleving van alle relevante privacywetten en -regels. Dit omvat het identificeren en beoordelen van mogelijke risico's. In jouw rol maak je de vertaalslag tussen beleid en het begrip ervan voor de organisatie en verzekerden.

Je werkzaamheden zien er als volgt uit:

- Binnen de divisie Data zorgen voor de ontwikkeling en implementatie van beleid, kaders en richtlijnen rondom privacy, integriteit en ethiek, tevens zie je toe op de uitvoering daarvan.
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor de divisie Data op het vlak van wet- en regelgeving
- Je signaleert op nieuwe regelgeving of wijzigingen op bestaande regelgeving die de divisie Data raken en zorgdragen dat de divisie daar op de juiste manier op acteert.
- Je werkt nauw samen met een netwerk van privacy officers en de corporate compliance officers en ondersteunt de divisie Data bij het opstellen van rapportages .
- Je zet een kans voor verbetering om in een voorstel en je ondersteunt bij de implementatie. Hierbij maak je gebruik van best practices die aansluiten bij de strategie van CZ.
- Je neemt de CZ organisatie mee in de digitale transformatie en de impact op privacy, integriteit en ethiek.

Jij bent van groot belang

Als Data Privacy Officer ben  je een teamlid van het Data Management Office. Zij zijn het team dat verantwoordelijk is voor Data Management. De divisie Data is volop in beweging om onze klant- en marktgerichtheid verder te verbeteren. Vanuit het Data Management Office help jij collega’s om effectief met data te werken, vertrouwen te hebben in data producten en altijd integer en compliant met data om te gaan.


Gevraagd

- Je voelt je thuis in de wereld van Data en IT en weet dat te relateren aan de wereld van compliance en privacy. Jij hebt goede communicatie skills. Je luistert goed, bent geïnteresseerd in alle kanten van een verhaal en beoordeelt vervolgens wat nodig is om een stap verder te komen binnen de interne en externe kaders zoals van wet- en regelgeving.
- Je schakelt vlot tussen collega’s en andere betrokkenen, maar ook tussen verschillende abstractieniveaus zoals met leiderschapsteam Data, IT, CISO, 2de lijn compliance en 3de lijn Audit.
- Je houdt ervan als details kloppen, maar bent ook in staat even boven de situatie uit te stijgen, het geheel te overzien en te vertalen in management informatie.
- Je hebt een relevante opleiding gevolgd bijvoorbeeld in Information Management of IT-Auditing en heb je bij voorkeur je een opleiding als Certified Data Privacy Solutions Engineer (CDSE) Certified Compliance Officer (CCO) of Certified Compliance Professional (CCP) behaald.
- Je beschikt over relevante werkervaring in Data op het compliance- en privacy werkgebied, bij voorkeur in een rol bij een financiële instelling waarbij adviseert op beleid,  processen hebt ingericht, een framework hebt gebruikt en stakeholdermanagement hebt gedaan;
- Je hebt kennis van relevante wet- regelgeving zoals Wft, AVG, DORA, EIOPA richtlijnen en de uitvoering hiervan. Ervaring met risicomanagement is een pre.


Aanbod

  • 38 urige werkweek

    Voor een goede werk- privé balans

  • 13e maand

    á 8,5% van je brutoloon

  • Focus op opleiding en ontwikkeling

    met een uitgebreid opleidingsbudget

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in