+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Monteur met opleiding Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Altijd al gedroomd van een baan in de techniek? Bij ons kun je een technisch vak leren terwijl je werkt en geld verdient. Je krijgt een opleiding tot monteur en maakt kans op een vaste baan. We bieden ook persoonlijke begeleiding. Je werkt 4 of 5 dagen per week en gaat 1 dag naar school. Het is belangrijk dat je van uitdagingen houdt en graag wilt leren. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Altijd willen werken in de techniek? Altijd gedacht had ik maar die ene studie gekozen voor een technische baan. Nou dat kan nog steeds! Met de juiste motivatie, dosis doorzettingsvermogen en aansprekende technische hobby's kunnen wij een baan vinden met een opleiding!

wat bieden wij jou
  • Salaris met perspectief!
  • Uitzicht op een vaste baan
  • Opleiding tot een erkend MBO diploma
  • 32-40 werken
wie ben jij

Techniek is altijd waar je van droomde, maar tot nu toe gebleven bij een hobby? Of heb je wél ervaring en wil je juist bijscholen en doorgroeien?
Randstad Vakopleidingen Techniek biedt opleidingen aan tot monteur (elektro/mechatronica/werktuigbouwkunde). Je leert het vak terwijl je werkt en geld verdient.

Als toekomstig monteur is het belangrijk dat je leergierig bent en doorzettingsvermogen hebt. Het repareren van apparaten is namelijk echt niet altijd makkelijk, jij houdt van uitdaging!
Naast werken ga je ook 1 dag in de week naar school. Proactieve houding is een must! Je moet regelmatig in de avonduren en in het weekend aan de slag met schoolopdrachten.
Ook beschik jij over onderstaande punten:

  • Technische affiniteit;
  • Mbo-niveau 2/3 denkniveau;
  • Rijbewijs en Eigen vervoer;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken, lezen, schrijven). De opleiding is in het Nederlands.
wat ga je doen

Wat je precies gaat doen hangt van het werkgebied waarin je aan de slag gaat. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan als monteur elektrotechniek, mechanisch monteur, servicemonteur, machinebouwer of koeltechnisch monteur. Uiteraard helpen we je graag bij het bepalen van jouw studierichting. Zo vindt je een baan die echt bij je past.

Je werkt 4 of 5 dagen per week. Daarnaast volg je een opleiding tot monteur bij een opleider in jouw omgeving. Je hebt 1 dag per week les en dagelijks begeleiding op de werkvloer. Opleiding wordt voor grotendeels betaald door Randstad.

waar ga je werken

Je krijgt direct een contract bij Randstad, want wij geloven in jou. Je gaat aan de slag bij één van de opdrachtgevers van Randstad. Wij zoeken een werkgever die werken en leren stimuleert net als wij. Wij luisteren naar jouw behoeftes en zoeken een bijpassende werkgever.
Verder bieden wij jou de persoonlijke begeleiding die bij jou past. We helpen je met je werk en studie. Zo bieden je werkgeluk en de kans om dit mooie vak van monteur te leren.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in