+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Projectleider Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als projectleider woningbouw bij BBUILD ben je de sleutelfiguur in het realiseren van complexe en omvangrijke projecten die de dromen en behoeften van gemeenschappen vervullen. Jouw rol gaat verder dan bouwen; je creëert thuisplekken die evolueren. Met jouw proactieve houding, aandacht voor detail en natuurlijke autoriteit, leid je projecten van schets tot afwerking. Jouw vermogen om op alle niveaus te communiceren en te inspireren, maakt jou de ideale kandidaat. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

BBUILD werft een projectleider woningbouw ( Werving & Selecrie Opdracht )

Als projectleider van woningbouwprojecten sta je aan het roer van een ambitieus en veelzijdig domein. Jouw rol is essentieel in het verwezenlijken van complexe en omvangrijke projecten die niet alleen gebouwen omvatten, maar ook de dromen en behoeften van mensen. Jouw ervaring strekt zich uit tot het realiseren van niet zomaar projecten, maar thuisplekken voor gemeenschappen, of het nu gaat om uitgestrekte woonwijken, zorgvuldig ontworpen huizen of accommodaties voor de zorgsector.

Je bent niet alleen een bouwmeester, maar ook een visionair die begrijpt hoe cruciaal woningen zijn in het weven van de stof van het leven. Jouw werk met bouwteams gaat verder dan louter coördineren; het is een ballet van samenwerking waarin je niet alleen je eigen expertise deelt, maar ook anderen inspireert om hun beste werk te leveren. Deze synergie leidt tot niet alleen fysieke structuren, maar tot leefomgevingen die gedijen en evolueren.

Jouw proactieve houding en aandacht voor detail zijn niet slechts eigenschappen; ze zijn de bouwstenen waarmee je elk aspect van het project perfectioneert, van de eerste schetsen tot de laatste afwerking. Je bent een navigator, een planner, en een organisator, gewapend met een natuurlijke autoriteit die de weg wijst naar succes. Beslissingen nemen is jouw tweede natuur, waarbij je steeds de kwaliteit, financiële vooruitgang en de voortdurende stroom van het project in gedachten houdt.

Als gesprekspartner op alle niveaus sta je stevig in je schoenen, weet je complexe ideeën helder te communiceren en ben je een betrouwbare schakel tussen alle partijen die betrokken zijn bij het project. Kortom, als projectleider van woningbouwprojecten ben je niet alleen een manager van constructies

Wie jij bent.
De ideale kandidaat voor deze rol is een doorgewinterde, zelfstandige projectleider met een sterke persoonlijkheid. Jij begrijpt waar jouw toegevoegde waarde ligt en hebt een track record in het realiseren van (gestapelde) woningbouw projecten. Ervaring met bouwteams is een grote plus. Samenwerken zit in je bloed en je inspireert je collega's om bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Proactiviteit, sterke communicatie, oog voor detail, en een natuurlijke senioriteit typeren jouw aanpak. Besluitvaardigheid is je tweede natuur, en heldere communicatie is jouw handelsmerk, ongeacht het gespreksniveau.



Gevraagd

Wat wij vragen om deze rol goed in te kunnen vullen is:

  • Een afgeronde HBO of TU Bouwkunde opleiding essentieel
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring als projectleider binnen de bouwsector, bij voorkeur met Design & Build projecten.
  • Een vlotte beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een must.


Aanbod

Dit is wat wij je er voor terug geven.

  • Bij ons kun je rekenen op een marktconforme beloning, afgestemd op je ervaring en expertise. Denk hierbij afhankelijk van je ervaring en kennis aan € 5000 - € 6500 Bruto per maand.
  • Een bedrijfsauto staat voor je klaar.
  • Bouwpensioen
  • 8% vakantiegeld
  • Een stimulerende en vriendelijke werkomgeving waarin groei en ontwikkeling worden aangemoedigd.
  • Als familiebedrijf hecht onze opdrachtgever veel waarde aan vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid, zowel in onze relaties als in onze samenwerking.
  • Elke dag streven ze naar verbetering in een omgeving die constant in ontwikkeling is.

Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Dit ontwikkelende bouwbedrijf richt zich op het ontwerpen en bouwen van diverse soorten gebouwen met een focus op duurzaamheid en functionaliteit. Ze zijn actief in verschillende marktsectoren zoals sport en onderwijs, bedrijfshuisvesting en wonen en zorg.Het bedrijf streeft ernaar om niet alleen esthetisch aantrekkelijke gebouwen te creëren, maar ook duurzame constructies op het gebied van energie, onderhoud, beheer en functionaliteit. Ze benadrukken het belang van betrokkenheid van klanten gedurende alle fasen van het project, van ontwerp tot bouw, om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke resultaten voldoen aan de verwachtingen op het gebied van prijs, kwaliteit en tijdlijnen.Hun doel is om niet alleen in te spelen op de huidige behoeften, maar ook voorbereid te zijn op toekomstige eisen en vragen. Op deze manier dragen ze bij aan het verbeteren van de kwaliteit van maatschappelijk vastgoed in Nederland en streven ze naar een mooiere, gezondere en meer milieuvriendelijke samenleving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in