+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Embedded Software Engineer Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.300 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Embedded Software Engineering en geef je carrière een vliegende start! Als Embedded Software Engineer werk je aan uitdagende projecten waarbij je de elektronica tot leven brengt met jouw softwareontwerp. Geniet van de vrijheid om te kiezen welke projecten je aanspreken, van generieke oplossingen tot maatwerk voor klanten. Dit traineeship biedt een unieke kans om je te ontwikkelen, met ondersteuning van ervaren collega's en diverse cursusmogelijkheden. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij aan het begin van je carrière en heb jij een passie voor embedded systems? Wij zijn op zoek naar een Embedded Software Engineer die zich bezig gaat houden met embedded software design, low level, dicht op de hardware. Pak die kans!


Wat ga je doen?

Binnen het Embedded Software ga je te werk aan multidisciplinaire projecten om elektronica werkend te maken d.m.v. Embedded Software. Je krijgt veel vrijheid, waarbij je kunt kiezen in wat voor soort projecten je graag wilt werken, generieke oplossingen of juiste specials voor klanten? Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van a t/m z.

Dit Traineeship geeft je de kans om je te bewijzen, waarbij je ondersteund wordt door ervaren Engineers. In combinatie met verschillende cursussen en opleidingen (technisch en soft skills). Je krijgt de kans om door te groeien naar een Embedded Specialist of Team Leider. Deze vacature is beschikbaar in de regio’s Eindhoven / Den Bosch / Nijmegen.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwikkelen van Embedded Software voor Microcontrollers d.m.v. C-code;
  • Opzetten van ontwerpen, testdocumentatie en de uitvoering van het testen;
  • Je overlegd met klanten en je werkt samen met je collega’s om een goede oplevering te realiseren.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Elektronica, Elektrotechniek, Software Engineering of vergelijkbaar;
  • Eerdere ervaring met Embedded Software is een plus;
  • Alle kennis van C, C++ is mooi meegenomen;
  • Je woont in de buurt van Eindhoven / Den Bosch / Utrecht / Nijmegen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Met een team van 150 gepassioneerde professionals, willen wij iedereen laten ervaren dat technologie de wereld beter maakt. Vanuit groei en inclusie. Onze kracht zit in onze passie en gedrevenheid. We verbinden, vernieuwen en ondernemen. Een organisatie en team groot genoeg om het verschil te kunnen maken. En klein genoeg om iedereen te kennen en te ervaren dat wat jij doet ook echt bijdraagt aan het succes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in