+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Inkoper GGZ Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 34 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dompel je onder in de wereld van de GGZ als Zorginkoper, waarbij je een cruciale rol speelt in het terugdringen van wachtlijsten door innovaties te stimuleren. Geniet van de vrijheid om je werk in te vullen, met de mogelijkheid om grotendeels vanuit huis te werken of externe afspraken bij GGZ-aanbieders te maken. Werk samen met een gepassioneerd team dat naast het werk ook leuke activiteiten zoals padel onderneemt. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Bij CZ hechten we veel waarde aan het bewaken en behouden van solidariteit binnen het zorgstelsel. Daarvoor is het essentieel dat kwalitatief goede zorg wordt geleverd, die ook toegankelijk én betaalbaar is. Dit betekent goede zorg herkennen, proberen te stimuleren en op basis daarvan contracten sluiten. Zorginkoop speelt hierbij een belangrijke rol.

De GGZ is een zeer dynamische sector binnen de gezondheidszorg. Hierdoor is het van belang dat je de ontwikkelingen in de sector nauwgezet volgt en deze vertaalt naar de regionale situatie. De grootste uitdaging in de GGZ is het terugdringen van de wachtlijsten. Via zorginkoop stimuleer je innovaties die hieraan bijdragen.

Als Zorginkoper GGZ:

- Ben je verantwoordelijk voor maken van afspraken over toegang, kosten en kwaliteit met de GGZ-aanbieders waar jij als inkoper aan verbonden bent. Uitgangspunt hierbij is ons zorginkoopbeleid GGZ.
- Stem je deze afspraken af met zowel interne als externe partijen. Jouw gesprekspartners zijn voornamelijk managers zorgverkoop, finance & control en directie van GGZ-aanbieders.
- Heb je veel vrijheid om invulling te geven aan je werk, maar we verwachten wel dat je goed in staat bent om bepalen welke werkzaamheden prioriteit hebben. We werken in ieder geval 1 dag per week samen op kantoor. De overige dagen kun je afwisselend vanuit huis of kantoor werken of heb je externe afspraken bij GGZ aanbieders.
- Werk je nauw samen met je collega´s in het maken van contractuele afspraken met GGZ aanbieders. Dit zijn je collega's binnen team GGZ, maar ook collega's van andere afdelingen. Denk aan collega's van juridische zaken, medisch advies of declaratieverwerking.

Je komt terecht in een team van inkoopcollega’s met verschillende achtergronden. We hebben allemaal een passie voor de zorg en vinden de GGZ een uitdagende en interessante sector. Ook werken we samen met collega’s van andere teams, zoals juridisch adviseurs, medisch adviseurs, collega’s van het zorgteam en data analisten.

We zetten elk jaar weer samen de schouders eronder om het inkoopseizoen tot een goed einde te brengen. Op vaste momenten werken we samen op kantoor, maar er is zeker ook ruimte voor leuke activiteiten zoals padel, onze opkomende teamsport.


Gevraagd

- Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond, bijvoorbeeld in een bedrijfseconomische of gezondheidseconomische richting.
- Je herkent de belangen van verschillende betrokken partijen. De belangrijkste zijn de belangen van onze verzekerden, maar ook die van GGZ aanbieders. Dit kunnen tegengestelde belangen zijn en er kan sprake zijn van weerstand. Je ziet het als een uitdaging om dit toch tot een goed einde te brengen. Duidelijk grenzen stellen is hierbij belangrijk.
- In je werk, en in het bijzonder in onderhandelingen, ben je stressbestendig en vasthoudend om het beoogde resultaat te bereiken, waarbij je alternatieven overweegt als dat nodig is.
- Het spreekt je aan om samen te werken in een hecht team met collega’s met diverse achtergronden, maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken. In deze samenwerking neem je verantwoordelijkheid voor je eigen bijdrage, maar houd je ook zicht op het gemeenschappelijke doel en help je je collega’s om dit doel te bereiken.

Om te zorgen dat we alle kandidaten op dezelfde manier beoordelen op geschiktheid voor deze functie, vragen we je niet om een sollicitatiebrief. In plaats daarvan stellen we alle kandidaten dezelfde 3 vragen, om te zien hoe jouw profiel aansluit bij de functie. Samen met je CV zijn dit de punten waarop we je reactie beoordelen. Voel je vrij om niet alleen ervaringen vanuit je werk te gebruiken, maar ook uit bijvoorbeeld je privé situatie, vrijwilligerswerk, opleiding, etc. Een kort, maar krachtig antwoord op de vragen vinden we fijn (denk aan ongeveer 200 woorden en 2 voorbeelden per vraag).

- Welke unieke eigenschappen en (werk)ervaring breng jij mee waaruit blijkt dat jij in staat bent om minder ervaren collega’s te helpen in hun ontwikkeling als zorginkoper, maar ook als mens?
- Waaruit blijkt jouw ‘match’ met de zorg en in het bijzonder de GGZ?
- Hoe ga jij om met stressvolle situaties? Welk gedrag zien we je dan vertonen en wat doe je om hiermee om te gaan?


Aanbod

  • Sabbatical regeling

    Drie maanden vrij tegen 40% doorbetaling van je salaris

  • Ontwikkelmogelijkheden

    Keuze uit ruim aanbod opleidingen, trainingen en doorgroeimogelijkheden

  • Goede werk privé balans

    Hybride werken met thuiswerkregeling

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in