+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verkeerskundige Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.198 - € 6.361 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van stedelijke mobiliteit in Tilburg! Als Verkeerskundige speel je een sleutelrol in het bevorderen van de leefbaarheid en verbeteren van de mobiliteit. Werk samen met diverse partners aan innovatieve oplossingen voor verkeersvraagstukken. Jouw expertise in integraal beheer van de openbare ruimte is hierbij van onschatbare waarde. Een unieke kans om bij te dragen aan de toekomst van een bruisende stad. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De stad Tilburg staat bekend om haar levendige sfeer, culturele diversiteit en economische groei. Als Verkeerskundige werk je nauw samen met gemeentelijke partners en stakeholders in Tilburg om de mobiliteit te verbeteren en de stad leefbaarder te maken. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven van de toekomstige mobiliteitsstrategie van Tilburg en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de stad.

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor een integrale planning van het beheer in de openbare ruimte. Met jouw scherpe oog voor wegen, bruggen, verlichting en gebouwen ben jij de drijvende kracht achter innovatieve oplossingen voor diverse verkeerskundige vraagstukken in deze bruisende stad.


Functie eisen

Als Verkeerskundige maak je deel uit van ons team waar samenwerking centraal staat. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te schakelen met collega’s en stakeholders. Daarnaast heb je ervaring met het analyseren en beheren van verkeersdrukte, verkeersvolumes, en verkeerstellingen. Je bent bekend met verkeersregulering en verkeersmodellen. Verder vragen wij:

  • Een relevante afgeronde hbo-opleiding (verkeerskunde, verkeersveiligheid of verkeersmanagement).
  • Ervaring met de realisatie van projecten bij een gemeente.
Over het bedrijf

Maandag® is dé partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Bij Maandag® begrijpen we wat voor mensen vandaag nodig zijn: mensen met een frisse blik op morgen, die verbonden zijn met technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Met kennis van zaken, dat zijn de mensen van Maandag®.

Ben jij klaar voor de uitdaging als Verkeerskundige in Tilburg?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen de mobiliteit van Tilburg te verbeteren!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verkeerskundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in