+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectcontroller Stedelijke Ontwikkeling Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.198 - € 5.962 p/m

Vacature in het kort

Als schakel tussen Planning & Control en de organisatie bied je onafhankelijk advies aan diverse partijen, waaronder projectleiders. Je zorgt met analyses voor de juiste sturingsinformatie, balancerend tussen organisatie- en projectbelangen. Belangrijk is je kennis van bedrijfseconomie/gemeentelijke financiën en ervaring in financiële advisering. Een unieke kans om bij te dragen aan stedelijke ontwikkelingsprojecten. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Je bent de schakel tussen de afdeling Planning & Control en de organisatie en je geeft daardoor onafhankelijk advies aan zowel de lijn- als projectorganisatie en je eigen afdeling. Als sparringpartner van de Ambtelijk opdrachtgevers en de projectleider zorg je met jouw analyses en rapportages voor de juiste sturingsinformatie om in control te zijn en te blijven en een goede verantwoording af te kunnen. Jij zorgt voor de balans van belangen tussen organisatie en project.


Functie eisen
  • Kennis en ervaring op het vakgebied van bedrijfseconomie/gemeentelijke financiën is belangrijk, maar ook plezier in financiële advisering, een kritische control-rol én het werken in en voor stedelijke ontwikkelingsprojecten. Wij verwachten minimaal een WO/Hbo-opleiding Bedrijfseconomie of vergelijkbaar.
  • Wij zoeken iemand met ervaring in een soortgelijke functie of als financieel adviseur bij een (grote-) gemeente. Ervaring in een vergelijkbare rol is een sterke pre, affiniteit een vereiste. Jij bent fulltime beschikbaar (36 uur).
  • Jij bent communicatief vaardig, analytisch, daadkrachtig, bestuurlijk sensitief en vindt samenwerking met collega's belangrijk. Je hebt een talent voor verbinding maken, maar staat daarbij ook voor je eigen standpunten en durft jouw professionele mening te delen. Complexe materie doorgronden en deze simpel uitleggen is voor jou geen probleem.
  • Je stelt de juiste prioriteiten en kunt snel schakelen in een dynamische omgeving.
  • Je behoudt continu het overzicht en deelt proactief de voortgang met alle stakeholders.
Over het bedrijf

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je vragen? Neem dan contact via mij op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 82855906.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectcontroller Stedelijke Ontwikkeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in