+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Senior medewerker Omgevingsvergunningen Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.773 - € 5.566 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Bouw en Ruimtelijke Ordening bij een vooruitstrevende gemeente. Als Expert leid je vergunningsaanvragen en bestemmingsplanprocessen, waarbij je cruciale bestuurlijke belangen behartigt. Jouw werk heeft directe impact op de gemeente en haar inwoners. Geniet van een omgeving, een ambitieus bestuur, en een hecht team dat regelmatig leuke activiteiten organiseert. Een unieke kans om maatschappelijk relevant werk te verrichten. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Bij de gemeente zijn we op zoek naar een deskundige in Bouw en Ruimtelijke Ordening die in staat is om vergunningsaanvragen van begin tot eind te beheren. Hierbij hoort ook het afhandelen van verzoeken met betrekking tot bestemmingsplannen. Deze processen zijn vaak complex en vereisen aandacht voor bestuurlijke belangen. Als Expert in Bouw en Ruimtelijke Ordening ben je verantwoordelijk voor het leiden van het aanvraagproces, het controleren van de aanvragen tegen geldende wet- en regelgeving, en het zorgen voor een efficiënte verwerking van de aanvragen. Daarnaast houd je het management, college en de raad op de hoogte van de voortgang van gevoelige bestuurlijke processen


Functie eisen

Een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld in Bouwkunde, aangevuld met een opleiding als Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht of een vergelijkbare opleiding. Uitgebreide en relevante werkervaring op het gebied van bouwtechnische beoordeling, ruimtelijke procedures en het toetsen van bestemmingsplannen. Sterke communicatieve vaardigheden, punctualiteit en een positieve instelling. Vaardigheden in advisering en het vermogen om resultaatgericht, klantgericht en probleemoplossend te werken. Begrip van en interesse in politieke en bestuurlijke processen. Het vermogen om om te gaan met tegenstrijdige belangen op een professionele wijze.

Dit is een uitdagende functie waarin je een bijdrage kunt leveren aan de ruimtelijke ontwikkeling. Je werkt in een dynamische omgeving waarin jouw inzet directe invloed heeft op de gemeente en haar inwoners. Als je aan de gestelde eisen voldoet, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!


Over het bedrijf

Een ambitieus en realistisch bestuur met sterke focus op ontwikkeling. De gemeente heeft een uitstekende reputatie bij andere gemeenten, ministeries en partners, zoals de VNG.

Je verricht maatschappelijk relevant werk waarbij al jouw inspanningen directe impact hebben op inwoners, bedrijven, werknemers en partners van de gemeente. Een warm welkom van behulpzame collega's. Een gezellig team met leuke teamuitjes, veelal georganiseerd door medewerkers zelf, zoals borrels, lunches, diners en culturele uitstapjes. Sterke banden met collega's. Een moderne en aangename werkomgeving in, waarin iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

Ben je nu geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct of laat een bericht achter via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-82855906.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior medewerker Omgevingsvergunningen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in