+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Metaalbewerker Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Raaak Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.400 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Metaalbewerker bij ons bedrijf werk je aan het bewerken van metalen voor interieurs van treinen, bussen en vliegtuigen. Je taken variëren van het lezen van tekeningen tot het bedienen van verschillende machines. Je leert veel en er zijn kansen om te groeien. Je werkt in een team van twee in een informele sfeer waar ook ruimte is voor een grapje. Op vrijdag begint je weekend vroeger. Je leert alles wat je moet weten op de werkvloer. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Als Metaalbewerker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van metalen profielen. Deze worden toegepast in verschillende interieurs voor treinen, bussen en vliegtuigen. Gaaf toch! Op basis van jouw werkervaring en kennis in de techniek of productie, zal je uiteindelijk diverse taken uit voeren. Van het leren lezen van tekeningen tot aan het bedienen van verschillende frasemachines. Je kunt het zo gek niet bedenken. Met de juiste motivatie en wil zijn er genoeg mogelijkheden binnen deze organisatie.

De dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het installeren van machines en apparaten, het ombouwen van de machines en voer je kwaliteitscontroles uit. Naarmate je het seriematig werk onder de controle hebt, zal je al Metaalbewerker groeien en meer leren! Zo ga je werken met 3 verschillende frase machines waaronder de CMS, Bacchi en Megal machine. Zijn deze namen nog onbekend? Geen zorgen, dit leer je on the job!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Als Metaalbewerker kom je te werken voor een bedrijf met ongeveer 30 collega’s. Verveeld over de afdeling productie, logistiek, eindassemblage en CNC-afdeling. Het team waar je komt te werken bestaat uit twee collega’s. Er heerst een informele sfeer waar een grapje of zijn tijd zeker gewaardeerd wordt. De werktijden zijn van 08:30 tot 17:00 uur. Op vrijdagen begint het weekend al om 15:00 uur.

Ben jij een betrouwbare kandidaat die houdt van stabiliteit en wilt groeien? Neem dan direct contact onze vestiging in Tilburg en vraag naar Indy!



Gevraagd

Dit vragen we
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau


Aanbod

Dit krijg je
  • 31 vakantiedagen 
  • Goede pensioensregeling 
  • Reiskostenvergoeding van €0,23,- cent 
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling 
  • Voldoende afwisseling in werkzaamheden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in