+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Schilder Teamleider Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie coördineer je werkzaamheden, houd je afspraken en communiceer je goed met iedereen. Je zorgt dat collega's graag naar hun werk komen en dat projecten goed afgerond worden. Ook kijk je hoe dingen beter kunnen. Als ervaren schilder en teamleider is deze baan perfect voor jou. Je krijgt een passend salaris en de kans op een vast contract. We helpen je groeien en leren. Bij elk gewerkt uur spaar je punten voor leuke dingen. Vergeet onze gezellige teamuitjes niet! Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Het coördineren van werkzaamheden, het nakomen van afspraken en heldere en prettige communicatie met zowel klanten als collega's behoren tot jouw kerntaken en kwaliteiten. Dankzij jou gaan je collega's elke dag met plezier en vertrouwen naar hun werk. Je waarborgt de hoogste kwaliteit bij de afronding van projecten en identificeert mogelijkheden voor verbetering en innovatie.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder en hebt een goed begrip van het werk van je collega's - indien nodig spring je zelfs bij om te helpen. Als teamleider beschik je over sterke sociale vaardigheden, waardoor je effectief en duidelijk kunt communiceren met alle betrokken partijen. Bovendien ben je in het bezit van een rijbewijs.


Wat wij bieden

We bieden een salaris dat past bij jouw ervaring als schilder en als teamleider. Je hebt de keuze voor een wekelijkse of vierwekelijkse betaling en kunt de pensioensregeling kiezen die het beste bij je past. Bij een prettige samenwerking van beide kanten ligt een vaste aanstelling binnen handbereik. Je kunt rekenen op oprechte interesse en ondersteuning in alles wat je doet en wilt bereiken. We bieden ruimte voor het verwezenlijken van je ambities en geven je mogelijkheden om te leren en te groeien. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan en het beste uit jezelf haalt. Daarnaast spaar je bij elk gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, uitstapjes en gereedschappen. Natuurlijk kijken wij en je collega's uit naar je aanwezigheid tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Al meer dan tien jaar voert ons team van vakmensen zowel binnen als buiten onderhoudswerkzaamheden uit. Het streven naar een perfect eindresultaat staat centraal bij elk project, waarbij we luisteren naar en adviseren van onze klanten. Onze mensen zorgen ervoor dat de projecten vlekkeloos verlopen. Zie jij jezelf werken binnen dit bedrijf? Neem dan snel contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in