+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bouwkundig Projectmedewerker Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Meinselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meinselect

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als Bouwkundig Projectmedewerker ondersteun je de werkvoorbereiding in de bouw. Je werkt aan financiën, tijdsplanning en kwaliteit. Deze baan biedt veel kansen om te groeien in de bouw. Je leert alles over het vak en legt een goede basis voor je toekomst. Je werk is afwisselend en je hebt veel verantwoordelijkheid. Je helpt met inkoop en planning, en communiceert met verschillende mensen. Dit is een mooie kans om te starten in de bouw en jezelf te ontwikkelen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Bouwkundig Projectmedewerker

Over deze vacature
Als projectmedewerker houd je jezelf feitelijk bezig met de ondersteuning van de werkvoorbereiding. Je ondersteunt de projectverantwoordelijke bij de werkvoorbereiding op de gebieden van financiën, tijdsplanning, veiligheid en kwaliteit. Je draagt een brede verantwoordelijkheid voor één of meerdere projecten. Denk hierbij aan de inkoopvoorbereiding en planning. Daarnaast vraag je offertes op en controleert deze. Alles bij elkaar een dynamische rol met volop groei of ontwikkelmogelijkheden.

Dit is de ideale opstap naar een duurzame carrière in de bouw! Als projectmedewerker houd je jezelf feitelijk bezig met de ondersteuning van de werkvoorbereiding. Je leert alle facetten van de bouw en legt hiermee een fundering voor je hele carrière.

Jij bent:
- Een doener. Je ondersteunt de projectverantwoordelijke bij de werkvoorbereiding op de gebieden van financiën, tijdsplanning, veiligheid en kwaliteit.
- Flexibel. Dankzij jou is er een perfecte inkoopvoorbereiding en planning. Jij vraagt offertes op en controleert deze.
- Communicatief vaardig. Je hebt te maken met verschillende contactpersonen binnen het bedrijf en draagt een brede verantwoordelijkheid voor één of meerdere projecten.
- Toe aan een nieuwe stap!

Functie-eisen
Om succesvol te zijn in deze leuke job, is het fijn wanneer je enige bouwkundige kennis of feeling hebt. Een afgeronde opleiding is leuk, maar zeker geen must. Heb je eerder ervaring opgedaan bij een aannemer of bouwer, dan is dat zeker handig. Daarnaast ben jij een echte regelaar, je houdt van communicatie met diverse partijen en je bent gedreven met MS Office.

Bedrijfsprofiel
Meinselect nodigt je van harte uit om op gesprek te komen. Wij kijken verder dan alleen jouw cv en denken graag met je mee. Momenteel zijn wij voor een aantal mooie opdrachtgevers per direct op zoek naar collega's ter ondersteuning van het bedrijfsbureau. Wij noemen dit projectmedewerkers, maar je kan het ook assistent werkvoorbereider of projectondersteuner noemen. Lijkt dit je wat?

KERNWOORDEN: VACATURES BOUW - VACATURE BOUW - BREDA - BOUW - BOUWVACATURES - BOUWKUNDE - UTA BOUW CAO - MBO / HBO BOUWKUNDE - AFBOUW - WERKVOORBEREIDER / KOPERSADVIES - AUTOCAD - TILBURG - WERKORGANISATOR - PROJECTONDERSTEUNING - ONDERSTEUNING BOUW - BEDRIJFSBUREAU VACATURES

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

Arbeidsvoorwaarden
• 28- 40 uur per week (in overleg te bepalen);
• Goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra met een salaris tussen de € 2.700,-/ € 4.500,- bruto per maand;
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Salaris
nb
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in