+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je in een magazijn kunt werken? In deze functie in Tilburg kun je verschillende dingen doen, zoals orders klaarmaken en inpakken. Ook is er een kans op een vast contract. Je kunt veel leren en doorgroeien. Je werkt soms overdag en soms in ploegendienst. Dit is een goede kans als je graag in de logistiek wilt werken. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een een nieuwe baan in een magazijn waar jij helemaal in je element bent? Zoek dan nier verder! Als logistiek medewerker in Tilburg, kun je alle kanten op! Of het nu gaat om orderpicken, inpakken of het vervullen van logistieke taken, bij ons is het allemaal mogelijk! Bovendien bieden we een aantrekkelijk salaris tussen €13 en €15 per uur. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Twijfel niet en solliciteer direct!

Wat bieden wij jou
  • Een fijn salaris van € 13 tot € 15 per uur
  • Kans op een vast contract!
  • Volop mogelijkheden voor trainingen en opleidingen
  • werk zowel in dag- als in ploegendiensten
  • Je kunt fulltime werken als logistiek medewerker
  • Volop doorgroeimogelijkheden
Wie ben jij

Als logistiek medewerker voel jij je als een vis in het water in een magazijn en heb je de logistieke wereld in de vingers. Vloeiend Nederlands spreken is een must, en we verwachten dat je:

  • Graag fulltime aan de slag wilt
  • In de omgeving van Tilburg woont en in het bezit bent van eigen vervoer
Wat ga je doen

Als logistiek medewerker kun je aan de slag in diverse magazijnen in de omgeving van Tilburg. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die het beste bij je past. Of je nu wil orderpicken of dat je op de heftruck wil rijden, het is allemaal mogelijk! Wij luisteren naar jouw wensen en gaan actief op zoek naar de perfecte baan die bij jou past.

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Als je de vacature hebt gelezen, dan is dit echt een functie voor jou! Solliciteer direct op deze vacature. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Dan help ik jou heel graag in je zoektocht naar die leuke baan als logistiek medewerker!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in