+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

1ste monteur Elektrotechniek Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Step2Go

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 4.300 p/m

Vacature in het kort

Bij Klostermann Nederland B.V. zoeken we een 1ste Elektromonteur die ook als elektriciën aan de slag wil. Je komt terecht in een team dat elke dag werkt aan mooie projecten voor grote klanten. Als Leidinggevend Monteur Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. Je werkt zelf mee en geeft leiding aan een klein team. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je ideeën te delen. We zorgen dat je alles hebt om goed te kunnen werken, van gereedschap tot werkkleding. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een 1ste Elektromonteur met de kennis als elektriciën. Net even dat stapje verder dus!

Werken bij?
Klostermann Nederland B.V. is een onderdeel van de Klostermann Group, is een zelfstandig bedrijf in elektrotechniek en heeft zijn Nederlandse vestiging in Tilburg. Klostermann is gespecialiseerd in werkzaamheden aan elektrotechnische installaties (bestaande en nieuwe), productie en montage van lichtreclames én onderhoud/inspectie van elektrotechnische installaties. Wij adviseren klanten over energiebesparende maatregelen, (licht) besturingssytemen en bieden oplossingen voor complexe vraagstukken op elektrotechnisch gebied. Dagelijks werken we met ons team aan de mooiste projecten voor multinationale klanten.

Functie
Als Leidinggevend Monteur Elektromonteur van Klostermann Nederland B.V. ben je zelfstandig verantwoordelijk voor projecten bij diverse vaste en/of nieuwe klanten. Je zorgt voor een correcte voorbereiding (planning en bestellen materiaal), geeft instructie een monteurs en regelt de administratie rondom het werk. Je zorgt voor de optimalisatie van montage, installatie, het onderhoud en de inspectie van elektrotechnische- en lichtreclame installaties. Omdat je zelf meewerkt in de uitvoering heb jij de touwtjes stevig in handen. Jouw takenpakket, naast je monteurswerkzaamheden, zien er als volgt uit:
  • Leiding geven aan een klein team;
  • Klantenadvies;
  • Coördineren van één of meerdere projecten tegelijkertijd.
[embed]]

Functie-eisen
Wat heb je nodig, om deze leuke zeer gevarieerde baan uit te kunnen voeren
  • Jij hebt een MBO opleiding in een elektrotechnische, of andere passende richting.
  • Jij bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Jij bent in het bezit van een VCA (VOL) certificaat
Wat krijg je?
Naast hetgeen wat er van je gevraagd wordt, heeft Klostermann Nederland B.V. jou ook het nodige te bieden. Je gaat werken in een bedrijf, dat bezig is te groeien en te ontwikkelen. Jij gaat werken in een team van 10 gemotiveerde collega’s en samen werk je aan prachtige projecten in veelal de petrochemische industrie. Er is voldoende ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je krijgt alles om het werk goed uit te kunnen voeren: van A-kwaliteit gereedschap, werkkleding tot de auto’s die voor je klaar staan als je naar klanten toe gaat. Het geboden salaris is marktconform op basis van een 38-urige werkweek en daarbij is de CAO elektrotechniek van toepassing. En niet onbelangrijk, je krijgt meteen een fulltime dienstverband voor onbepaalde tijd aangeboden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in