+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Monteur Lichte Bedrijfswagens Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WR.nl Solliciteren

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WR.nl Solliciteren

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zijn een toonaangevende organisatie in de bedrijfswagenbranche en zoeken een Eerste Monteur Lichte Bedrijfswagens. Bij ons werk je met topmerken en de nieuwste technieken. Je doet onderhoud, reparaties en leert om een expert te worden. We bieden veel kansen om te groeien en leren. Je komt in een team met enthousiaste collega's en werkt in een veilige omgeving. We zorgen dat je je snel thuis voelt en helpen je graag verder in je carrière. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wie wordt jouw werkgever?:Wij zijn een vooraanstaande organisatie in de bedrijfswagenbranche, gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen.Ben jij de ambitieuze Eerste Monteur Lichte Bedrijfswagens die ons team komt versterken?Heb jij ervaring met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en een passie voor techniek?
Vaste baan: Eerste Monteur Lichte Bedrijfswagens | €3.300 - €4.100

Bij onze organisatie draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Als één van de koplopers in de sector van bedrijfswagens, zijn wij voortdurend in beweging om onze klanten de beste service en producten te leveren. Onze focus ligt op het leveren van trucks en bestelwagens die geheel naar wens en op maat gemaakt zijn voor onze klanten.

In ons bedrijf werk je samen met een team van gedreven professionals aan de mooiste technieken. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom bieden we voldoende opleidingsmogelijkheden aan om aan de top te blijven in ons vakgebied. Werken bij ons betekent een dynamische baan in een veilige en ondersteunende werkomgeving.

Wat ga je precies doen?:
  • Als Eerste Monteur Lichte Bedrijfswagens bij onze vooruitstrevende organisatie werk je met topmerken en de nieuwste technieken in een altijd dynamische branche.
  • Je verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en bent bekwaam in het uitvoeren van APK’s voor lichte bedrijfswagens.
  • Je ontvangt training om Master Technician te worden, waardoor je altijd op de hoogte bent van de nieuwste voertuigtechnologieën.
  • Je lost complexe storingen op en zorgt ervoor dat onze klanten met een goed gevoel weer op weg gaan.
  • Werken in een team van enthousiaste collega’s in een veilige en goed uitgeruste werkomgeving staat centraal.
  • Ben je gepassioneerd over bedrijfswagens en techniek? Sluit je aan bij ons team en draag bij aan onze missie om klanten de beste service te bieden.
Functie-eisen:
  • Diploma in de richting van (bedrijfs-)autotechniek of vergelijkbare ervaring.
  • Ervaring met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan lichte bedrijfswagens, inclusief APK.
  • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en een klantgerichte instelling.
  • Goed georganiseerd, met aandacht voor detail en het vermogen om het overzicht te bewaren en planningen te managen.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel.
Wat je van deze werkgever uit Tilburg kunt verwachten:Geschat brutosalaris van €3.300 - €4.100 per maand op basis van 40 uur in de week, afhankelijk van ervaring.Marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief goede pensioenopbouw.Flexibele werktijden voor een optimale balans tussen werk en privé.Een dynamische rol binnen een groeiend en innovatief bedrijf, direct bijdragend aan ons succes.Persoonlijke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, met toegang tot vakopleidingen.Werk met de nieuwste technologieën in een veilige en ondersteunende omgeving.Een hecht team en een positieve werksfeer waarbij samenwerking centraal staat.Uitgebreid inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen in je nieuwe rol.Interesse? Solliciteer dan vandaag nog!:

We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Autotechnicus, Voertuigmonteur of Bedrijfswagenmonteur. Ook Technisch Specialist Voertuigen of Monteur Voertuigentechniek zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

De reisafstand woon-werkverkeer is belangrijk. De baan is in Tilburg vanuit Goirle, Oisterwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel en Rijen is dit goed te doen. Maar ook vanuit Dongen, Hilvarenbeek, Moergestel of Oirschot is dit ok.

Solliciteer meteen door op solliciteren te klikken. Als je ook gelijk je CV meestuurt, gaan we direct voor je aan de slag. Verder kan je daarna nog extra informatie doorgeven door de vragen te beantwoorden. Wanneer er een goede match is, proberen we direct een kennismakingsgesprek te regelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in