+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Teamleider | zzp Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Jouw coachend leiderschap en hart voor de zorg maken jou de perfecte kandidaat voor de rol van interim teamleider in een ggz-instelling. In deze functie geef je leiding aan multidisciplinaire teams, waarbij je integraal verantwoordelijk bent voor zowel de kwaliteit van zorg als financiële resultaten. Je werkt op locatie, waardoor je fysiek dicht bij je team staat. Een unieke kans om bij te dragen aan herstelgerichte zorg en innovaties binnen de sector. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw coachend leiderschap en doelgerichtheid weet jij prima te combineren met hart voor de zorg. Breng jij positieve energie en sta jij dicht bij jouw team? Dan zoekt BKV jou!


Jouw nieuwe baan

Wegens zwangerschapsverlof is deze ggz-instelling op zoek naar een tijdelijke collega. Als interim teamleider zorg geef je coachend leiding aan 2 multidisciplinaire teams. Samen met de teams ben je dan ook integraal verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering en resultaten van de beide teams. Hierbij gaat het om zowel de kwaliteit van zorg als financiële resultaten. Beslissingen over de uitvoering van inhoudelijke en bedrijfsmatige doelen neem je met elkaar. Je werkt als teamleider nauw samen met de manager bedrijfsvoering en manager behandeling waarmee je regelmatig overleg hebt. Verder werk je mee aan het meerjarenbeleidsplan en vertaal je de impact naar (inhoudelijk) beleid.

Je werkt op locatie, zo ben jij fysiek nabij en meer betrokken bij de teams.

Binnen deze ggz-instelling zijn er 2 zorgclusters actief: één gericht op planbare zorg en het andere op continue zorg. Het cluster voor planbare zorg concentreert zich voornamelijk op dagelijkse zorgactiviteiten, terwijl het cluster voor continue zorg zich richt op acute en intensieve ongeplande zorg. De teams Angst & Stemming en Persoonlijkheidsstoornissen maken deel uit van de cluster planbare zorg.


Jouw nieuwe werkplek

Werken bij deze ggz-instelling betekent werken in een divers en enthousiast team met één gemeenschappelijk doel; samen met de cliënt op weg naar herstel. Daarbij ligt de focus niet op de ziekte of beperking, maar op wat wél mogelijk is. De insteek is om cliënten daarbij zoveel mogelijk de eigen regie te laten behouden en hun persoonlijke netwerk bij hun herstel te betrekken. De intensieve behandeling is altijd gericht op herstel en hoop. Er wordt niet alleen medicatie verstrekt en / of therapie gegeven. Er wordt óók gewerkt aan het terug vinden van het plezier in het leven.

In samenwerking met netwerkpartners streven ze naar verbeterde toegang tot geestelijke gezondheidszorg en verminderde wachttijden. De focus voor de komende jaren ligt op het ontschotten van de dienstverlening, het versterken van samenwerking met partners, en het bevorderen van de professionele ontwikkeling van medewerkers. Het omarmen van technologische en zorginnovaties wordt gezien als cruciaal voor het behalen van deze doelstellingen.


Wat breng je mee?

Als doorgewinterde teamleider beschik over je engelengeduld en laat je niet uit het veld slaan. Trots heb jij een hbo-opleiding of je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau. Je hebt tevens al wat kilometers op de teller op het gebied van leidinggeven in een ambulante setting. En jouw stijl van leidinggeven is soepel genoeg om aan te passen binnen een dynamische omgeving. Daarnaast…

  • beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en sta je bekend als een kritische, stevige gesprekspartner; 
  • stuur je aan op prestaties van het team, professionaliteit en gezamenlijke verantwoordelijkheid; 
  • ben je in staat een faciliterende rol te vervullen en stel je het belang van het team voorop. Jouw focus ligt op het optimaliseren van de bedrijfsvoering.
Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een tijdelijke functie per augustus tot en met januari 2025 voor minimaal 24 uur per week.


Verdere informatie

Als zzp'er dien je te voldoen aan diverse overheidsregels en wetten. Tijdens het webinar zzp in de zorg vertellen wij je meer over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op het zzp-schap. En informeren wij je over actuele wetswijzigingen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor jouw vragen. Zet donderdag 13 juni 2024 in jouw agenda en schuif om 19:30u online aan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in