+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Veldwerker Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FEEL FLEX

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 11,16 - € 12,70 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een leuke bijbaan waar je vroeg in de ochtend start en met collega's op pad gaat? Als Veldwerker werk je op verschillende plekken in Nederland en België. Je helpt met het registreren van verkeer, wat belangrijk is voor het verbeteren van wegen. Je krijgt een mooie vergoeding en kunt zelf kiezen wanneer je werkt. Ook als je een tijdje niet kunt werken, is dat geen probleem. Plus, als je een rijbewijs hebt, kun je misschien wel de groep rijden! Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je opzoek naar een bijbaan en wil je graag iets extra bijverdienen? Houd je van aanpakken en ben je bereid om in Nederland en Vlaanderen op verschillende locaties te werken? Dan past deze bijbaan perfect bij jou! Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij namelijk op zoek naar Veldwerkers!

Als Veldwerker ga je vroeg in de ochtend al op pad. Het is even doorbijten om op te staan, maar je weet dat je gezellig met anderen kunt werken en daarnaast een leuke vergoeding ontvangt. Vaak ga je naar locaties in Nederland of België waar je nooit eerder bent geweest. Ben jij in bezit van een rijbewijs? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat jij de rest van jouw collega's naar de betreffende bestemming rijdt. Eenmaal op bestemming ga je een aantal uren het verkeer registreren, hierdoor werk je mee aan een verbetering van de infrastructuur. Dit werk moet nauwkeurig gedaan worden, omdat je de gegevens die je verzamelt gebruikt worden voor verkeersonderzoeken. Na het tellen zorg je ervoor dat iedereen weer in de auto zit en jij en jouw collega's weer veilig terug in Tilburg komen. 

Je bepaalt zelf aan de hand van de beschikbare projectdagen wanneer je wilt werken. Kun je een tijdje niet werken? Geen enkel probleem, je kunt gewoon ingeschreven blijven totdat je weer aan de slag wilt en kunt. 



Gevraagd

  • Rijbewijs B is een pré, maar zeker geen vereiste
  • Je gaat precies en nauwkeurig te werk
  • Je vindt het leuk om diverse locaties te werken en hebt geen probleem met de reistijd


Aanbod

  • Dit is de ideale baan voor studenten, mensen die graag op oproepbasis werken en pensionado's
  • Flexibiliteit: onze opdrachtgever stuurt wekelijks oproepen met nieuwe projecten. Zodra je een oproep ontvangt  kun je je zelf inschrijven. Kun je niet werken, dan kun je de oproepen gewoon negeren. Zo kun je zelf bepalen op welke projectdagen je werkt. 


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever in Tilburg is een grote speler op het gebied van mobiliteitsonderzoek. Zo voeren zij diverse tellingen voor kleine gemeenten tot grote telprogramma's voor Rijkswaterstaat, dit varieert van parkeertellingen in een woonstraat tot enquêteren in busritten en registreren van waarnemers tot metingen met slangtellers en anpr-camera's. De data wordt verzameld, verwerkt en gepresenteerd in feiten.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in