+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Senior Zorginkoper Extramurale Farmacie Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van farmaceutische zorg bij een toonaangevende organisatie en maak een tastbaar verschil in de gezondheidszorg. Als sleutelfiguur in het inkoopteam ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van inkoopbeleid, onderhandelen met grote apotheekketens en het schrijven van strategische adviezen. Werk samen met een divers scala aan interne en externe stakeholders en draag bij aan de verbetering van de beschikbaarheid en betaalbaarheid van geneesmiddelen. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij degene die de farmaceutische zorg merkbaar beter wil maken én kan realiseren voor onze verzekerden? Jij neemt in het inkoopteam de regie en jij zorgt dat resultaten worden gemonitord en waar dat nodig is worden bijgestuurd. Lijkt het je een uitdaging om samen met je collega’s impact te maken door de beschikbaarheid en betaalbaarheid van geneesmiddelen te vergroten? Ben jij de persoon die samen met apothekers de zorg gaat verbeteren en voel je je prettig in een verantwoordelijke rol met een grote mate van vrijheid? Lees dan verder!

Dit zijn jouw werkzaamheden:

- Je ontwikkelt en schrijft het inkoopbeleid, waarbij je invulling geeft aan de strategische doelen van CZ;
- Je onderhandelt en maakt afspraken met grote apotheekketens zoals NFZ, Benu en PACT;
- Je schrijft gevraagd en ongevraagd adviezen die worden ingebracht in bestuurlijke overleggen;
- Je neemt deel aan landelijke overleggen zoals de taakgroep Gezonde Nederlandse Geneesmiddelenmarkt en Geneesmiddelentekorten;
- Je schrijft kwartaalrapportages waarin je de gemaakte afspraken evalueert. De resultaten hiervan gebruiken we om samen de zorginkoop verder te verbeteren;
- Begeleidt en coacht collega zorginkopers.

In deze rol vervul jij een veelzijdige functie, waarin je zowel multidisciplinair samenwerkt binnen CZ, als met externe partners, zoals andere zorgverzekeraars, KNMP, het ministerie van VWS, de NZa, geneesmiddelfabrikanten, Bogin, BG Pharma, GLN en apothekers. Het team Farmacie, bestaande uit 2 inkopers en 3 ondersteuners, is verantwoordelijk voor alle beleids- en inkoopactiviteiten rondom geneesmiddelen (preferentiebeleid) en farmaceutische (spoed)zorg in de openbare en poliklinische apotheek. Daarnaast werken wij veel samen met de collega's van de afdelingen ICT, data, juridische zaken, contractbeheer, declaraties, klachtenafhandeling, marketing, en medisch advies. Als inkoopteam zien en spreken wij elkaar 2 keer per week op kantoor in Tilburg.


Gevraagd

- Een afgeronde Hbo-opleiding of WO-opleiding in een richting zoals bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Supply Chain Management of Gezondheidswetenschappen;
- Je hebt werkervaring binnen de farmaceutische gezondheidszorg;
- Door jouw werkervaring herken jij de belangen, (politieke) gevoeligheden in gesprekken met stakeholders op verschillende niveaus, herken je de risico’s en kansen en ben je in staat daarnaar te handelen;
- Jij maakt een juiste inschatting wanneer het niet meer realistisch is om vast te blijven houden aan voorstellen, maar kunt ook goed inschatten wanneer je geen concessies moet doen;
- Jij weet je argumentatie en communicatiestijl af te stemmen op de persoon die tegenover je zit;
- Jij helpt collega’s graag verder en fungeert als een sparringpartner voor inhoudelijke vraagstukken.

Ben jij degene die die wij zoeken en spreekt het je aan om samen te werken in een hecht en ambitieus team? Reageer dan snel! De eerste gesprekken vinden plaats op 28 en 29 mei. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op 11 en 12 juni. Een referentiecheck en assessment zijn onderdeel van de procedure.

Om te zorgen dat we alle kandidaten op dezelfde manier beoordelen op geschiktheid voor deze functie, vragen we je niet om een sollicitatiebrief. In plaats daarvan stellen we alle kandidaten dezelfde 3 vragen, om te zien hoe jouw profiel aansluit bij de functie. Samen met je CV zijn dit de punten waarop we je reactie beoordelen. Voel je vrij om niet alleen ervaringen vanuit je werk te gebruiken, maar ook uit bijvoorbeeld je privé situatie, vrijwilligerswerk, opleiding, etc.

1. Welke specifieke kennis en ervaring neem jij mee in deze functie waardoor je bijdraagt aan het realiseren van de beschikbaarheid en betaalbaarheid van geneesmiddelen? Geef hierbij het liefst een voorbeeld welke niet letterlijk in je cv terugkomt.

2. Kun je een voorbeeld geven van een werksituatie waarbij je stijlflexibiliteit hebt laten zien in je communicatie? Welk rol pakte je in dit gesprek en welk effect heeft jouw aanpak gehad op het resultaat?

3. Welke visie heb jij op het verbeteren van de farmaceutische zorg en de rol van de apotheker hierin? Geef hierbij het liefst concrete voorbeelden vanuit je werkervaring.


Aanbod

  • Sabbatical regeling

    Drie maanden vrij tegen 40% doorbetaling van je salaris

  • Ontwikkelmogelijkheden

    Keuze uit ruim aanbod opleidingen, trainingen en doorgroeimogelijkheden

  • Goede werk privé balans

    Hybride werken met thuiswerkregeling

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in