+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tubbergen.

Buitengewoon opsporingsambtenaar Tubbergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.784 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als BOA met taakaccent jeugd werk je vooral met jongeren. Je doet meer dan de standaard taken van een BOA. Je werkt samen met de politie en scholen. Je lost problemen op die door jongeren worden veroorzaakt. Je bent er ook voor jongeren als ze hulp nodig hebben. Je zorgt dat je hun verhaal begrijpt. Elke week heb je een spreekuur op een school. Je gaat ook naar activiteiten voor jongeren. Dit werk is belangrijk voor onze jeugd. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Als BOA met taakaccent jeugd houd jij je naast je basistaken als boa voornamelijk bezig met jeugd. Je hebt nauw contact met je ketenpartners en werkt daardoor veel samen met de politie en verschillende scholen. Ook ben jij verantwoordelijk voor de overlastmeldingen die door de jeugd worden veroorzaakt.

Daarnaast ben je voor de jeugd een aanspreekpunt als er wat speelt. Ook beschik jij over de kracht dat je verder kunt kijken waardoor jij het verhaal achter een jongere ziet. Je voert natuurlijk verschillende taken uit, zo heb je bijvoorbeeld één keer per week een spreekuur op de middelbare school om zo in contact te komen en te blijven met jeugd binnen onze gemeenten. Je bezoekt de jeugdactiviteiten die voor jongeren worden georganiseerd door je ketenpartners en je sluit aan bij overleggen over jongeren en alles wat betrekking heeft tot jeugd.



Gevraagd

Wie ben jij?

Jij maakt in jouw werk graag het verschil. Je vindt het fijn om zichtbaar te zijn en bent makkelijk benaderbaar voor de jeugd. Als aanspreekpunt ben je sociaal en flexibel en weet je jouw kennis in te zetten om mensen te verbinden. Als het nodig is, kun je ook stevig en duidelijk zijn. Je kan goed zelfstandig werken.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde HTV opleiding, je bent in het bezit van een geldig getuigschrift buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA-domein 1) en je hebt een rijbewijs;
  • Je hebt affinitieit met jeugd;
  • Je bent een stevige persoonlijkheid, communiceert gemakkelijk en weet in conflictsituaties je rust te bewaren;
  • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken.


Aanbod

  • Salaris tot €3784,- (o.b.v. fulltime conform schaal 7)
  • Reiskostenvergoeding (€0,21 per km) of leaseauto
  • 25 vakantiedagen met 8,33% vakantietoeslag
  • Pensioenregeling
  • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden

Over de opdrachtgever:

Noaberkracht is de ambtelijke organisatie die de gemeenten Tubbergen en Dinkelland verbindt. Beide gemeenten werken al bijna 10 jaar samen onder deze naam. Hun stijl van werken noemen wij “samenlevingsgericht”. Zij zijn er voor de samenleving en maken beleid zoveel mogelijk samen met onze inwoners en partners. Omdat ze nu eenmaal geloven in de kracht van samenwerken en goed Noaberschap.

Hun team, team Toezicht Handhaving Openbare Ruimte, bestaat op dit moment uit 6 ambitieuze, enthousiaste en betrokken collega’s. Zij zijn een sociaal team, loyaliteit en gevoel voor humor vinden zij erg belangrijk. Zij zijn een zelf organiserend team, dat betekent dat zij met elkaar verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van hun werk, passend binnen de missie en visie van Noaberkracht. Voor hen houdt dit in dat iedere collega een taakaccent heeft waar hij/zij zich in kan specialiseren en hiervoor het aanspreekpunt is.



Bedrijfsomschrijving

Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches : Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim, Gemeente en Onderwijs. Dit doen wij vanuit de inhoud en hierbij stellen wij jou centraal. Wij vinden het belangrijk om een duurzame samenwerking aan te gaan en hierbij is gezelligheid en een klik ook zeker belangrijk, af en toe gezellig lunchen en koffie drinken met je vaste contactpersoon of sparren over je loopbaan is dan ook geen uitzondering.Waarom reageren op deze vacature via Matchpartner? Wij zijn een betrouwbare en persoonlijke organisatie en gaan met respect en vertrouwen met jou om. Daarbij staat wat jij wil en wat je kunt voorop. Transparant? Absoluut! We doen hard ons best om jou snel reactie of feedback te geven. Bereikbaar? Zeker. Voor deze vacature kan je schakelen met Daniëlle van Veen via 06 282 48 263 of [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in