+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Twello.

Bedrijfsleider Twello

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abeos Agri

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als bedrijfsleider zorg jij ervoor dat het proces in de kwekerij goed loopt. Je stuurt medewerkers aan en zorgt voor meer efficiëntie in bedrijfsprocessen. Je denkt mee, bedenkt oplossingen en bent in staat om het bedrijf naar een hoger plan te brengen. Eens in de 3 weken draai je weekenddienst, dit betreft met name aansturen scholieren op zaterdag en water geven op zondag. De vrijdag na je weekenddienst ben je vrij.


Functie eisen

Je vindt het fijn om met mensen te werken en ze aan te sturen. Je hebt hier aantoonbare ervaring in. Ervaring in een kwekerij of in de agrarische sector is erg gewenst! Je bent proactief en betrokken bij het bedrijf. Je hebt de drive om het bedrijf verder te brengen. Flexibiliteit is belangrijk, een 8 tot 5 mentaliteit past niet bij dit bedrijf. Je hebt gevoel voor details en perfectie. Je komt uit de regio rond Twello. Je hebt een HBO opleiding afgerond.


Over het bedrijf

Kwekerij in perkgoed, ontwikkelen van en produceren van pot- en perkplanten in sierpotten en manden. 2,3 hectare groot. Goede werksfeer, fijne werkomgeving.


Wat wij bieden

Een uitdagende functie bij een gedreven familiebedrijf. Op termijn een vaste baan bij de opdrachtgever. Een prima beloning, passend bij deze functie. Een bedrijfswoning is op termijn (1 jaar ) mogelijk maar niet verplicht.


Over Abeos

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons Abeos Agri Diensten. Wij zijn de grootste agrarische dienstverlener van Nederland.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in