+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Twello.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Bouw Twello

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Arbeidsmakelaar Pierik

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kom je terecht in een bedrijf dat altijd groeit en investeert in de toekomst en in het personeel. Als werkvoorbereider heb je een belangrijke rol: van het begin tot het eind van projecten. Je werkt aan verschillende soorten projecten, niet alleen woningen maar ook bijvoorbeeld kantoren. We bieden je kansen om verder te groeien in je werk en een goed salaris dat past bij wat je kunt. Je kunt ook flexibel werken. Samen zorgen we voor de beste resultaten. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een ervaren werkvoorbereider en op zoek naar een bouwbedrijf waar je je ambities kunt waarmaken? Blijf dan zeker lezen!

Je zult komen te werken bij een bedrijf dat constant in ontwikkeling blijft en investeert in haar toekomst en personeel. 

Wie zoeken wij?

  • Opleiding in Bouwkunde of Bouwmanagement op MBO- of HBO-niveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider binnen de seriematige woningbouw;
  • Ervaring met Revit en 3D-tekenen is een pré;
  • Je bent ontwikkelingsgericht, organisatorisch sterk en hebt oog voor detail;
  • Je bent een teamspeler en communicatief vaardig.

Wat ga je zoal doen?

Als werkvoorbereider speel jij een cruciale rol in het volledige voorbereidingsproces, vanaf het bouwrijp maken tot aan de oplevering. Deze functie is zeer divers en vereist een breed scala aan vaardigheden!

Je zult werken aan verschillende projecten, afhankelijk van hun aard en omvang. Hoewel onze focus ligt op woningbouw, zijn er ook regelmatig projecten in de utiliteitsbouw en renovatie die jouw aandacht zullen vergen.

Taken die vallen onder het maken en bewaken van de planning van het uitvoeringsproces omvatten het controleren van werktekeningen en het verzorgen van uittrekstaten. Daarnaast is het belangrijk om projectrisico's te inventariseren en een beheersplan op te stellen. Ook behoort het verzorgen van offerteaanvragen, het beoordelen van opgaven en het opstellen van een vergelijking tot de verantwoordelijkheden. Het controleren van gegevens van leveranciers en andere betrokken partijen is essentieel. Verder is het maken van een projectmatige RI&E en het opstellen van project specifieke V&G- en keuringsplannen van belang.

Wat bieden wij?

  • Een loopbaan met doorgroeimogelijkheden;
  • Een goed loon o.b.v. kennis, ervaring en behoeften;
  • Flexibiliteit in werktijden.

Graag betrekken wij jou bij onze bedrijfsbrede kwaliteitsprojecten, zodat je direct je bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf en aan je loopbaanwensen kunt voldoen. Wij geloven dat we alleen samen de beste resultaten kunnen behalen en dat de bijdrage van iedereen hierin van waarde is.

Heb je na het lezen van deze vacature interesse en/of vragen? Bel dan naar 0640709805 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in