+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Twello.
Laad meer vacatures

Stage mogelijkheden 8-32 uur Twello

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Ben je een student en zoek je een leuke stage? Bij ons kun je op verschillende afdelingen aan de slag, zoals buiten in het groen, met kamerplanten, in de tuinwinkel, en meer. Tijdens je stage werk je mee en leer je in de praktijk. Je helpt de afdeling netjes te houden en klanten te helpen. We zorgen goed voor je en bieden professionele begeleiding. Als je van aanpakken weet en graag in een tuincentrum werkt, dan zijn we op zoek naar jou! Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e) en op zoek naar een leuke stageplaats?

Wij hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar op meerdere afdelingen! Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten,  tuinwinkel, snijbloemen, dierbenodigdheden, tuinmeubelen, sfeer/interieur of horeca.

Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding. Dus zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding richting detailhandel of groen? Vind je het leuk om in een tuincentrum te werken? Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de topper die wij zoeken!

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Meer info hierover op de site van SBB leerbedrijven, SBB is een samenvoeging van KCH (kenniscentrum handel), Aequor, Savantis en VTL (vervoer transport en logistiek).

Stageverzoek indienen:

Wil je jezelf bij ons onder de aandacht brengen, solliciteer dan via de oranje button. Wij ontvangen graag jouw stageverzoek! Tijdens de gehele procedure van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) gehanteerd. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in