+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Twello.
Laad meer vacatures

Styling Stagiaires gezocht Twello

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

In ons Tuincentrum hebben we het hele jaar door stageplaatsen voor creatieve studenten. Je gaat aan de slag met styling en decoratie, zoals het helpen opbouwen van onze kerstshow. Dit is een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen in een groene en inspirerende omgeving. Je werkt samen met ervaren stylisten en leert veel over trends en styling. Een geweldige kans om praktijkervaring op te doen en je passie voor styling te laten zien. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Volgjij een CIBAP of soortgelijke opleiding en ben jij op zoek naar eenafwisselende stageplaats? Wij hebben het hele jaar volop stageplaatsenbeschikbaar!  

Jouwcreativiteit en styling kwaliteiten kun je tot uiting brengen in onsTuincentrum; een groene en dynamische omgeving! Je ondersteunt ons stylistenteam bij de aankleding en decoratie van onze verschillende afdelingen. De enedag sta je te decoreren op de afdeling Kamerplanten en potterie en de anderedag op de afdeling Tuinmeubelen of in het Restaurant.

Wijhebben met name tijdens de kerstopbouw in de periode augustus-december volop stageplaatsenbeschikbaar. Onder leiding van ons ervaren stylisten team help je mee om ookdit jaar weer een mooie kerstshow op te bouwen. Onze vestiging hoort bij 1 vande mooiste kerstshows van Nederland welke door onze klanten zeer gewaardeerdworden. Dat biedt voor jou dus volop leermogelijkheden!

Volgje een gerichte vakopleiding styling? Vind je het leuk om in een tuincentrum tewerken,  ben je enthousiast, een echte trendsetter in de dop en bereid omtijdens deze hectische periode de handen uit de mouwen te steken? Dan benjij de topper die wij zoeken! 

Solliciteervia onderstaande oranje button. Wij ontvangen graag jouw stageverzoek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in