+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sales Adviseur Binnendienst Tynaarlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Emprof

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Sales Adviseur Binnendienst ben je heel belangrijk voor ons team. Je gaat snel aan de slag met nieuwe klanten die interesse hebben getoond. Deze klanten zijn al geïnteresseerd in wat we doen. Je helpt hen verder door vragen te beantwoorden, offertes te maken en contracten te sluiten. Ook bel je klanten op om te zien of ze nog hulp nodig hebben. Je werkt samen met verschillende mensen in het bedrijf. Dit is een kans om veel te leren en samen te werken voor succes. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als Sales Adviseur Binnendienst ben je een onmisbare schakel binnen de organisatie van onze opdrachtgever. Het is jouw taak om binnenkomende leads binnen 4 uur op te volgen. Dit zijn warme leads die binnenkomen door aanvragen van white papers, deelname aan webinars, marketing acties, etc.. Je speelt een cruciale rol in het werven, adviseren en informeren van klanten. De taken omvatten het opvolgen van leads, het werven van dynamische energiecontracten, het opstellen van offertes, het sluiten van contracten, het verwerken van orders, het beantwoorden van vragen, het proactief nabellen van klanten, het bijhouden van klantengegevens, met als doel het vergroten van het aantal energieklanten. Je werkt nauw samen met Account Managers, Marketeers en de andere Sales Adviseurs Binnendienst.

Gevraagd

Je beschikt over een proactieve houding, overtuigingskracht, lef en een analytische instelling. Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en hebt doorzettingsvermogen. Je hebt een zelfstandige werkhouding, goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent makkelijk in contact met een vlotte babbel.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt
Je komt te werken in een snel ontwikkelende organisatie waar plezier en ontwikkeling centraal staat. Een context om een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld. In de eerste drie maanden zul je een gedegen opleidingsprogramma krijgen. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend met een prima salaris, reiskostenvergoeding en deelname aan de pensioenregeling. Je krijgt de beschikking over een jaarlijks budget voor eigen ontwikkeling.

De organisatie
Het Nederlandse bedrijfsleven gaat over naar een nieuwe en duurzame energievoorziening. Onze opdrachtgever speelt een leidende rol in dynamische energiesystemen voor bedrijven in het mkb. Onder andere met duidelijke adviestrajecten en de realisatie van verduurzamingsprojecten, zoals zonnestroominstallaties, laadpalen, energielevering en energieopslag. Bij onze opdrachtgever werken 60 ambitieuze en ondernemende collega’s. Om het salesteam verder te versterken zoekt de organisatie een gedreven Sales Adviseur Binnendienst.

Team
Je gaat deel uitmaken van het Sales- en Marketing team. Het sales team bestaat uit vier Sales Adviseurs Binnendienst en acht Accountmanagers. Het marketing team bestaat uit vier Marketeers.

Inlichtingen
Gerben Wijnja
+31(0)71-5249271

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze uitdagende, zelfstandige functie en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren. Zend hiertoe je motivatie + CV aan Gerben Wijnja: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je eerst meer informatie over onze opdrachtgever, de afdeling en/of de functie? Neem dan contact op met Gerben op 06-51611104 of stuur een e-mail. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Emprof Recruitment
Emprof bemiddelt in banen in sales en marketing/communicatie. Uitgangspunt in onze bemiddeling is het tot stand brengen van een optimale match tussen kandidaten en werkgevers. Hiertoe worden de eisen, wensen en voorkeuren van zowel werkgevers als kandidaten goed in kaart gebracht en met elkaar vergeleken. Daar waar ruim voldoende overeenstemming is worden kandidaten en werkgevers aan elkaar voorgesteld. Want alleen dan kan er sprake zijn van een optimale match en kunnen kandidaat en werkgever een plezierige en succesvolle samenwerking tegemoet zien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in