+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tynaarlo.

Orthopedagoog/Gedragswetenschapper Tynaarlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Pears

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering
 

Locatie

Tynaarlo
 

Vacature in het kort

Bij Pears kun je een belangrijke rol spelen in het verbeteren van levens. Als orthopedagoog of basispsycholoog werk je met een diverse groep mensen met uitdagingen. Je maakt deel uit van een team dat zorg biedt en samenwerkt om het leven van cliënten beter te maken. Je doet diagnostisch onderzoek, maakt behandelplannen en geeft soms trainingen. Bij ons krijg je de kans om te groeien, met persoonlijke begeleiding en aandacht voor jouw carrière. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven orthopedagoog of basispsycholoog met een passie voor complexe gezondheidszorg? Wil je graag bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met diverse uitdagingen? Bij Pears zijn wij op zoek naar een orthopedagoog of basispsycholoog.

De doelgroep waarmee je gaat werken omvat cliënten met mogelijk een verstandelijke beperking of ouderdomsproblematieken die tevens kampen met psychiatrische, gedrags- en/of verslavingsproblematiek. Een uitdagende en gevarieerde doelgroep waarin je als orthopedagoog of basispsycholoog een cruciale rol zult spelen.

Je werkt binnen een multidisciplinair team, waarin iedereen zijn eigen specialisme inbrengt. Samen met je collega's ga je aan de slag met het diagnosticeren en behandelen van cliënten. Je taken omvatten onder meer het uitvoeren van diagnostisch onderzoek om de specifieke behoeften en uitdagingen van de cliënten te identificeren. Dit omvat het verzamelen van informatie, het observeren van gedrag en het afnemen van gestandaardiseerde tests om een volledig beeld te krijgen van de situatie van de cliënt. Daarnaast geef je advies aan je collega's en bied je mogelijk scholing om de kwaliteit van zorg en leven te verbeteren Hierbij kijk je niet alleen naar theoretische aspecten, maar neem je ook de praktijk mee, zoals benaderingswijzen, interacties en de omgeving van de cliënten.

Op basis van deze diagnostische bevindingen ontwikkel je individuele behandelplannen die zijn afgestemd op de unieke behoeften en mogelijkheden van elke cliënt. Je implementeert deze behandelplannen en evalueert regelmatig de voortgang van de cliënt, waarbij je indien nodig aanpassingen aanbrengt om ervoor te zorgen dat de behandeling effectief blijft.

Ook kan het zijn dat je betrokken bent bij het geven van trainingen en workshops aan zorgmedewerkers over onderwerpen als gedragsmanagement, communicatievaardigheden en omgaan met complexe casussen.

Kortom, als orthopedagoog of basispsycholoog speel je een essentiële rol in het bieden van hoogwaardige zorg aan een kwetsbare doelgroep, waarbij je je expertise en passie inzet om de levens van mensen positief te beïnvloeden. 


Jouw profiel:
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot gedragskundige, orthopedagoog of (basis-)psycholoog;
  • Je bent (bij voorkeur) bekend met de doelgroep;
  • Je hebt eerdere ervaringen opgedaan als bijvoorbeeld orthopedagoog, (GZ-) psycholoog of gedragswetenschapper, dit mogen ook stages zijn;
  • Je bent analytisch, sociaal sterk en goed in organiseren.
Wat krijg je van ons?
  • Een fantastische baan waarin je blijft groeien;
  • Een contract voor 24 - 36 uur per week;
  • Salaris conform ca0;
  • Pensioen vanaf dag 1 en een eindejaarsuitkering;
  • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling gericht op jouw carrière.
Over Pears
Bij Pears draait het om persoonlijk contact. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op de juiste plek terecht komt en het maximale uit je werk kunt halen.

Solliciteren
Wij zijn nieuwsgierig naar jou. Jij ook naar ons? Kom in actie en neem direct contact met ons op!
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in