+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uddel.
Laad meer vacatures

Zomerbaan: Schoonmaakmedewerker Uddel | Salaris tot €13,42 per uur Uddel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 4 - 12 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 10,37 - € 13,42 p/u

Vacatureomschrijving

Als schoonmaakmedewerker zul je de bungalows op het vakantiepark schoonmaken. Dit omvat de toiletten, badkamer, keuken en slaapkamers. Je zult ook de bedden verschonen, stofzuigen en dweilen. De verschillende faciliteiten moeten ook worden schoongemaakt. Bijvoorbeeld; de speeltuin, het restaurant en de receptie. Tot slot zul je ook helpen om ervoor te zorgen dat de huizen er van buiten schoon uitzien. Dit betekent het legen van de openbare prullenbakken, het vegen van de gronden en het wassen van de ramen.



Gevraagd

De diensten zijn op maandag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Het eindtijd kan iets later zijn. Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal. Het park is toegankelijk met het openbaar vervoer! Het is 10 minuten lopen vanaf de bushalte. Meerdere diensten per dag! Dus, je kunt je samen met een vriend aanmelden. Kun je af en toe werken? Of slechts een van de dagen (alleen maandag of alleen op vrijdag?) dan kun je je zeker ook aanmelden!



Aanbod

Het salaris ligt tussen de €10,37 en €13,42 bruto per uur, en reiskosten worden meestal vergoed!


Meer informatie

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Je kunt deelnemen aan de groepschat voor beschikbare diensten door op deze link te klikken:

Contact kan worden opgenomen via WhatsApp (06-220 444 98), telefonisch (088-522 0038), of per e-mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.). Als je iemand anders kent (een vriend, vriendin, kennis, broer of zus) die geïnteresseerd is in werken voor Recruit a Student, horen we dat ook graag.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Ben je op zoek naar een actieve parttime baan en ben je klaar om je mouwen op te stropen? Wij zoeken mensen die gaan helpen met het schoonmaken van vakantiehuizen en een gastvrije omgeving creëren voor de bezoekers. Samen met vriendelijke collega's zorg je ervoor dat gasten vanaf het moment dat ze in hun bungalows aankomen, verrukt zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in