+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van den Heuvel Logistiek

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.278 - € 3.068 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw baan als Vrachtwagen Chauffeur
Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig, met de juiste inhoud, en op een veilige en efficiënte manier afleveren van goederen tot aan de deur van onze klanten. In deze rol hoef je geen zwaar sjouwwerk te verrichten, maar is precisie en nauwkeurigheid van groot belang. Dit omvat taken zoals het controleren van de voor jou geladen zendingen, de technische staat van je voertuig en ervoor zorgen dat afhaalgoederen het juiste adreslabel hebben.

Bovendien is klantgerichtheid van essentieel belang, omdat jij dagelijks het visitekaartje bent en de klanten met een glimlach wilt verwelkomen. Op een gemiddelde werkdag maak je ongeveer 20 stops. Je werkt vanuit een van hun 150 distributievrachtwagens. Jouw werkgebied strekt zich uit over de hele Benelux, met diverse locaties, variërend van stadscentra tot logistieke centra. Dit zorgt voor een aangename afwisseling in je werk. Je krijgt je eigen vrachtwagen, welke is uitgerust met boordcomputers en goederen zijn voorzien van een track en trace systeem, waardoor klanten altijd kunnen zien waar hun lading zich in het bezorgproces bevindt.
Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:
  • Het veilig en efficiënt vervoeren van de lading naar de juiste bestemming;
  • Afleveren en ophalen van de goederen conform opdracht;
  • De planning dagelijks informeren na einde rit; Denk hierbij aan bijvoorbeeld: hoe ging de rit, vertragingen, schadegevallen, mankementen aan de goederen/voertuig, etc;


Gevraagd

Jouw profiel en ambitie
Bij ons bedrijf maak je deel uit van een vastteam van chauffeurs. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je begint je werkdag tussen 05:00 en 07:00 uur en keert 's avonds terug tussen 17:00 en 19:00 uur, zodat je 's avonds weer thuis bent. Er wordt wel enige flexibiliteit van je verwacht, omdat je soms afhankelijk bent van de verkeersomstandigheden en het op de weg druk kan zijn.
Het kan dus gebeuren dat je af en toe wat langer moet doorwerken, bijvoorbeeld als je in de file staat. Maar maak je geen zorgen, deze extra uren worden gewoon vergoed. Als je een flexibele houding hebt, willen ze die flexibiliteit ook aan jou teruggeven, daarom kun je zelf aangeven hoeveel uren je beschikbaar bent om te werken. Hier denken ze graag samen met jou over na.
Verder herken jij jezelf in het volgende:
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C/E;
  • Chauffeursdiploma (CCV-B)/ code 95;
  • Je kunt jezelf op een vriendelijke manier verstaanbaar maken, bij voorkeur in het Nederlands, of anders in het Engels.


Aanbod

Werken bij Van den Heuvel Logistiek
Van den Heuvel is een ervaren transportbedrijf dat zich specialiseert in koeriersdiensten, transport, distributie en opslag. Ze beschikken over een modern wagenpark met meer dan 175 voertuigen, verspreid over drie locaties in Uden, Heerde en Heerhugowaard. In Uden hebben ze een gloednieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter, en dit is ook de plek waar jij zult werken. Daarnaast zijn zij als werkgever binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’. Daarnaast staan ze in deze lijst bovenaan het wat betreft goed werkgeverschap. Wat betekent dat zij echt een goede werkgever zijn.

Wij hebben een diepgewortelde familiecultuur, en we willen graag dezelfde familiaire sfeer op de werkvloer behouden. Dit is vooral belangrijk omdat jij als chauffeur veel alleen onderweg bent. Om dit familiegevoel te versterken, sluiten ze gezamenlijk de werkweek af met een borrel op vrijdag. Op de laatste vrijdag van de maand worden er zelfs bitterballen gebakken door het managementteam en staan er regelmatige leuke activiteiten op de planning zoals een personeelsfeest of een bingo!

Dit biedt Van den Heuvel Logistiek jou als Vrachtwagen Chauffeur
Bij Van den Heuvel Logistiek begrijpen ze het belang van een goede werk-privé balans. Daarom bieden ze aantrekkelijke extra's, zowel tijdens als buiten werktijden. Doordeweeks sta jij voor hen klaar, dus zij staan voor jou klaar in het weekend. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een partypakkethuren met partytenten en statafels, biertap en springkussen of je kunt gratis een busje huren om met je gezin of vrienden op pad te gaan en van je weekend een echt feest te maken. Verder krijg je:
  • Een vast salaris exclusief overuren tussen de € 2278 en € 3068 exclusief de overuren van 30%
  • Schaal C: € 2278 t/m € 2882 & Schaal D: €2425 t/m € 3068 (Conform CAO);
  • Netto onkostenvergoeding conform CAO;
  • Geen weekenddiensten;
  • Contract direct in loondienst;
  • Reiskosten conform CAO van €0,21 per km tot 35 km enkele reis;
  • Een contract op basis van jouw beschikbare uren; 24 vakantiedagen plus 3,5 ATV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Een goed pensioen volgens het Pensioenfonds Vervoer deze biedt een complete regeling, die voor een zo goed mogelijke uitkering zorgt als je met pensioen gaat.


Uren

16 - 40 uur
Flexibel in te delen.

Salaris

€ 2.278 - € 3.068 p/m
Conform CAO
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in