+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR / ENGINEER Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Samenwerkingsverband van 150 installateurs – Stichting Flexpool Installatietechniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.700 p/m

Vacatureomschrijving

OVER DE VACATURE WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR / ENGINEER
Voor de vacature Werkvoorbereider/Calculator/Engineer zoeken wij een nieuwe collega! Jij bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en ondersteuning van diverse projecten. Dit houdt in dat je de ontwerpfase, calculaties en technische tekeningen van elektrotechnische installaties verzorgt ter voorbereiding op de uitvoering. Als spil in het web fungeer je als aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en collega's. De projecten waaraan je werkt variëren in duur, omvang en complexiteit en bieden altijd uitdagende denkpuzzels op het gebied van elektrotechniek. Een creatieve geest in de wereld van techniek wordt hier zeker aangesproken!
In de rol van Werkvoorbereider/Calculator/Engineer draag je veel verantwoordelijkheden. Je bent belast met het uitwerken van voorontwerpen, waarbij je tevens verantwoordelijk bent voor het opstellen van calculaties en offertes. Naarmate het project vordert, zorg je voor de ontwikkeling van definitieve ontwerpen, waarbij je nauwkeurige werktekeningen en volledige opdrachtbeschrijvingen opstelt.
Een cruciale taak is het voorbereiden van de inkoop van onderaannemers en leveranciers, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde materialen en diensten tijdig beschikbaar zijn. Daarnaast speel je een actieve rol bij het identificeren en uitwerken van meer- en minderwerk, waarbij je oog hebt voor detail en efficiëntie.
Als teamspeler draag je bij aan de overdracht van essentiële informatie, inclusief meer- en minderwerk, aan andere teamleden. Je fungeert als adviseur voor opdrachtgevers in nauwe samenwerking met de projectleider, waarbij je expertise en inzicht de projecten verrijken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van revisiestukken en het adequaat archiveren van opgeleverde projecten.
Om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project soepel verlopen, onderhoud je nauwe contacten met fabrikanten en leveranciers. Hierbij speel je een coördinerende rol bij verschillende installatiedisciplines, waarbij je samenwerkt met diverse bouwpartners om een geïntegreerde aanpak te waarborgen. Kortom, als Werkvoorbereider/Calculator/Engineer ben je de spil in het web, waarbij jouw veelzijdigheid en expertise cruciaal zijn voor het succes van de projecten.
OVER DIT BEDRIJF:
Dit familiebedrijf richt zich op de infrastructuur van digitale, analoge en draadloze elektranetwerken. Opdrachten vinden voornamelijk plaats in de (beton)industrie, utiliteit- en woningbouw. Samen met hun medewerkers en partners investeren zij in kennis, kunde en kwaliteit. Duurzaamheid en het ontzorgen van de klant staat bij hen hoog in het vaandel.

Gevraagd

Voor deze vacature bied jij :
  • Diploma op het gebied van elektrotechniek.
  • Ambitie om collega's en opdrachtgevers te voorzien van goede informatie en materialen.
  • Teamspeler met het vermogen om zelfstandig te werken.
  • Proactief, accuraat en communicatief sterk.
  • Ervaring met StabiCad is een pré.


Aanbod

Zij bieden jou:
  • Werken met de nieuwste technieken en hoge kwaliteitsstandaarden.
  • Een jong en gezellig team dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling.
  • Ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Modern werkgeverschap, waaronder de mogelijkheid tot parttime of hybride werken.
  • Bij een succesvolle match ontvang je na je eerste contract een vaste aanstelling.


Salaris

€ 3.000 - € 3.700 p/m
Van de salaris range kan afgeweken worden

Bedrijfsomschrijving

De aanpak van Flexpool Installatietechniek:
1. We starten met een (digitale) kop koffie; dat mag ook 's avonds;
2. Samen inventariseren we jouw wensen en kijken of de betreffende vacature en werkgever bij jou past; als dat zo is stellen we jou voor op deze vacature.
3. Het is heel goed mogelijk dat andere bedrijven ook geïnteresseerd zijn in een kandidaat zoals jij. Wij stellen een anoniem zoekprofiel op en benaderen hiermee onze installateurs; we zijn daarmee jouw ‘personal vacature shopper':
4. Het complete overzicht van baanmogelijkheden delen we graag met je; inclusief onze kennis over culturen, teams, projecten, en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze installateurs.
5. Vervolgens kies jij met welke installateurs je wel en niet wenst kennis te maken; wij organiseren de kennismakingsgesprekken, rondleidingen en meeloopdagen,
6. Heb je vervolgens voldoende gesprekken gevoerd en is je keuze gemaakt? Dan ga je rechtstreeks in dienst tegen de arbeidsvoorwaarden die jezelf bent overeengekomen.
7. En uiteraard komen we je graag feliciteren met dé Flexpool taart!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in