+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur C / CE Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.425 - € 3.068 p/m

Vacature in het kort

Bij ons begin je de dag vroeg, maar dat betekent ook dat je vaak op tijd klaar bent voor het avondeten. Als chauffeur werk je altijd samen met een team om de buurt schoon te maken. Je rijdt niet alleen, maar helpt ook de beladers. Dit werk is belangrijk, want de mensen in de buurt zijn blij met wat je doet. Je zit lekker in de vrachtwagen, meestal met de radio aan. Een fijne baan zonder nacht- of weekendwerk. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Het vuilnis wandelt niet vanzelf naar de stort, dat regelen wij. En een schone buurt begint bij jou: de chauffeur. Mede dankzij jouw dagelijkse rijkunsten is de wijk leefbaar. Steek je handen uit de mouwen, solliciteer vandaag en begin je carrière bij ons.


Als chauffeur ben je nooit alleen. Je gaat altijd met één of twee beladers op pad om een wijk spic en span te krijgen. 's Ochtends begin je rond halfacht op de vestiging in Uden of Sint-Oedenrode: verzamelen met je team, bak koffie erin en op pad. Tijdens je wisselende route kun je de nodige complimenten verwachten, want de bewoners zijn blij dat je hun buurt schoonhoudt – dankbaar werk dus. 

Nog een voordeel: je zit als chauffeur lekker binnen, hoog en droog en met de radio aan. Meestal dan, want af en toe help je de beladers even. En als je met je team doorwerkt, kun je best eens wat eerder klaar zijn. Zo ben je weer op tijd thuis voor het avondeten – dus geen nacht- of weekendwerk. 



Gevraagd

Wie ben jij?

  • Houdt van regelmaat in je werk
  • Jij bent in het bezit van het C rijbewijs
  • Werkt graag met en voor je team


Aanbod

Wat bieden we jou?

Je doet waardevol werk, dus daar staat wat tegenover. Je ontvangt een salaris van € 2424,88 – € 3068,25 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring. 

We zorgen graag voor onze mensen. Onze People Manager luistert naar je wensen en ambities, zodat jij doorgroeit naar je droomfunctie. Omdat we gezondheid belangrijk vinden, krijg je gratis fruit op het werk en korting op je sportschool abonnement. Daarnaast maak je gebruik van onze collectieve zorgverzekering. En je krijgt leuke extra's, zoals attenties op feestdagen.  




Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een familiebedrijf met één grote passie: wij zijn weg van afval. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, zien zij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. Ze denken net even anders. Ze dóen net even anders.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in